Nikolić sa SEDAM promena u odnosu na duel sa Radničkim! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.10.2016.
12:26
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije trebalo bi da ima lak posao u 1/8 finala Kupa Srbije protiv srpskoligaša Žarkova, ali iskustvo iz 2005. godine i eliminacija od Timoka poziva na oprez čak i u ovakvim susretima.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Branilac trofeja u nacionalnom Kupu odmeriće danas snage sa trećeligašem koji je uspeo da se domogne osmine finala najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji nakon što je šokirao Metalac iz Gornjeg Milanovca u prvoj rundi.

Žarkovo je za većinu ljubitelja fudbala u Srbiji velika nepoznanica jer se radi o ekipi koja nastupa u Srpskoj ligi Beograd, ali oni upućeniji znaju da se radi o "filijali" superligaša sa Banjice za koju nastupa veliki broj talentovanih fudbalera.

Trener Partizana Marko Nikolić najavio je prilikom jučerašnjeg obraćanja javnosti da za nastup u susretu sa Žarkovom ne konkurišu povređeni Everton Luiz i Dušan Vlahović, a evo za koji sastav se opredelio strateg crno-belih.

U odnosu na poslednju utakmicu koju je Partizan odigrao za vikend protiv niškog Radničkog izvršeno je sedam promena u startoj postavi!

Žarkovo: Marković, Aničić, Stojanović, Kričak, Milanović, Nainović, Rajić, Basara, Guzina, Stevanović, Čudić;

Trener: Dejan Rađenović

Partizan: N. Stevanović, Vulićević, Ostojić, Milenković, Bogosavac, Jevtović, Kosović, Mihajlović, Janković, Đurđić, Božinov;

Trener: Marko Nikolić

Utakmica 1/8 finala Kupa Srbije između Žarkova i Partizana igra se od 13 časova na stadionu "Kralj Petar I" na Banjici, a glavni arbitar ovog susreta biće Dragan Čolović iz Raške.

Svi ostali mečevi osmine finala na programu su u sredu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Wednesday, 26.10.2016
12:47

Sta je tu cudno,igraju protiv treceligasa,taman da vidi ostale igrace i da odmori vaznije igrace..

avatar
adem.el.maestro
Tuesday, 25.10.2016
12:50