Nikolić: ''Protiv Kikersa bez pameti, a sa Koronom - odlično!''

Autor: Milovan Longinov
petak 03.02.2017.
09:34
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Trener fudbalera Partizana analizirao je utakmice protiv nemačkog Kikersa i poljske Korone Kijelce.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Crno-beli su u četvrtak izgubili od nemačkog četvrtoligaša rezultatom 1:2, a potom su u popodnevnim satima savladali poljsku Koronu sa 2:0.

''Protiv Kikersa ništa nije bilo kako treba. Od termina, uslova na terenu, suđenja i na prvom mestu igre Partizana! Olakšavajuća okolnost je ta što su samo četiri igrača bila na svojim pozicijama. Zbog igre u prvom poluvremenu dobili su kritike i to tamo gde treba – u svlačionici. Protiv Nemaca zameram igračina na netačnost u igri, nije bilo dovoljno pameti na terenu. U nastavku se popravila igra, međutim i sreća nam je okrenula leđa. Fudbaleri će usled kritika javnosti uvek imati podršku i zaštitu od strane trenera i stručnog štaba, ali sve što im mi kažemo ostaje između nas'', rekao je Nikolić, a prenosi Mondo.

On se potom osvrnuo na utakmicu sa Koronom.

''Druga utakmica bila je daleko ozbiljnija, takmičarska. Nijednog trenutka nismo dozvolili protivniku da preuzme kontrolu, a kada smo 'pali', bez problema smo uspeli da rivala zadržimo daleko od gola. Igrali smo jako dobro za ovu fazu priprema, pobedili smo dva gola razlike, a moglo je ubedljivije. Jedina zamerka koju imam da uputim momcima je to što olako promašujemo šanse
'', istakao je Nikolić.

Od pojedinaca, Vladimir Đilas se nametnuo golom protiv Kikersa za samo 15 minuta igre, dok je Lenadre Tavamba protiv Korone imao čist zicer, ali nije pogodio.

''Ne bi trebalo žuriti sa ocenama. Đilas je za napadača imao odličan učinak. Igrao je 15 minuta i uspeo da postigne gol. Reč je o fenomenalnom momku. Tavamba ima dobar odnos, nedostaje mu upravo gol''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 04.02.2017
02:02

Molim te, dovedi jednog centralnog veznog, prelazni rok nam je skroman...

avatar
Branislav
Friday, 03.02.2017
11:41

Ovaj prepotenko opet priča o suđenju iako je reč o prijateljskoj utakmici. Strašno. Uvek jedna ista priča kod njega se provlači kad doživi poraz. Odlika odličnog trenera, nema šta.

avatar
BRAT IGI
Friday, 03.02.2017
17:49

cekaj jel pricas o treneru koji ima 3 derbija i 3 pobede protiv vas?

avatar
Branislav
Saturday, 04.02.2017
01:00

A mi smo ti baš merodavni. Ne znaš ko je gori, mi ili vi. Ja ti pričam objektivno. Ovo nije trener i tačka!