Nikolić: ''Promašivali smo pasove i za po 10 metara...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.04.2017.
21:10
Izvor: Sportske.net, arena sport

Trener Partizana delimično zadovoljan večerašnjom utakmicom u Novom Sadu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ekipa Partizana produžila je i u Novom Sadu svoju dugu seriju nepobedivosti, ali večerašnjih 0:0 je pokazalo slabosti u igri crno-belih koje Vojvodina ipak nije kaznila.

Novosađani su imali par ozbiljnih prilika večeras, dok crno-beli baš kao i u većem delu prethodnog prvenstvenog meča nisu bili konkretni pred golom Vojvodine.

Utisak je da je Partizanov tim prilično ''ispražnjen'' posle važne pobede nad Zvezdom pre nedelju dana, a šef struke crno-belih Marko Nikolić je, naravno, uočio sve probleme na čijem će otklanjanju raditi narednih dana.

''Dobar teren u Novom Sadu, vrlo brz, super za igru, mi u prvom poluvremenu bez par standardnih igrača, ali i veoma konfuzni, rekao bih. Slabo naše poluvreme, iako je Vojvodina imala samo jednu situaciju za gol.

Takmičarska utakmica, znam da nije lepa za oko, mada smo imali kontrolu u drugom poluvremenu. Doduše, i promašivali smo pasove za po deset metara, ali bar znamo šta treba da promenimo pred revanš'',
izjavio je Nikolić posle meča.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš Stanković_fb
Thursday, 27.04.2017
13:39

Raspalitet od igre!

avatar
Sasa1969
Wednesday, 26.04.2017
21:49

Pa nismo spojili dva pasa, ti si onaj koji odlucuje ko ce biti starter, cemu forsiranje Kosovica, Djurickovic ne moze da bude starter, srednji red se nije sastavio sa loptom, jako los pristup, spominjes stalno broj utakmica bez poraza, pusti to, nemas igru, bili smo jako losi protiv njih i u prvenstvenoj, nemamo siguran pas, ko god da je u posedu lopte ima 3-5 dodira, pa da li je to fudbal, meni je to utopija, postali smo letargicni, uljuljkao nas je taj navodno broj utakmica bez poraza, ali koga briga ako ne osvojimo nista, sa ovakvom igrom nema sta da trazimo u kvalifikacijama za bilo koje takmicenje.. Stavi prst na celo, ekipa mora da se trgne, a i tog Tawambu i Leonarda, pa i Djurdjevica, napraviste vece igrace nego sto jesu. Nije isto igrati po srpskim livadama i po Evropi, za nasu ligu jesu dovoljni.. za dalje je diskutabilno, bez obzira na sve, mozda je samo bio los dan jer i mnogo veci klubovi imaju zute minute, nama Vosa ne lezi i to je cinjenica, cigani ce ih dobiti u prvenstvu a onda ce opet krenuti prica da su bolji od nas, to ne treba da nas brine sta se prica, bitno je ko prica, iza nas je minuli rad i to treba krunisati, niko ne pamti koliko tekmi si igrao bez poraza, vec sta si osvojio, to je sustina. Zato gledajmo samo sebe, drugi nas ne interesuju, ne dozvolimo da nas bilo sta poremeti, sutra je novi dan, ono sto je proslo ne moze da se vrati, u zivotu pobedjuju najuporniji.

avatar
Silvester Sereš
Wednesday, 26.04.2017
21:30

Promasili ste vi ligu. Vi zasluzujete drugu ligu zbog vasih mahinacija, ali kod nas nema pravde, moramo da trpimo vas i vase frendli klubove koji protiv Zvezde kidaju, a protiv vas se setaju po terenu. Brana Ilic, Asprogenis, Mateus and B. Radovanovic likes this :)

avatar
Silvester Sereš
Wednesday, 26.04.2017
21:15

Napred Voso! Navijajmo za pravi srpski tim!

avatar
Sasa1969
Wednesday, 26.04.2017
21:58

A ti navijas za Vosu?

avatar
Thursday, 27.04.2017
07:35

Naravno da ne navija, providan je jako.

avatar
Wednesday, 26.04.2017
21:11

Ako vec da igras ovako zatvorenije, tek onda nema smisla da igras sa jednim igracem kojeg forsiras zbog prodaje, ali nece ti se to isplatiti...

avatar
ViniciusJR
Thursday, 27.04.2017
00:02

Koga to forsira zbog prodaje?

avatar
Friday, 28.04.2017
08:55

Onda ti je sve jasno:-D

avatar
ViniciusJR
Thursday, 27.04.2017
14:04

Ok, nego ne pratim bas redovno Partizan, ponekad odgledam...pa me zanimalo na koga mislis. Ono sto sam ja vidio...Kosovic za njega tata :D

avatar
Thursday, 27.04.2017
07:34