Nikolić o Upravi, o 'borbi', o pojačanjima...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.01.2015.
14:27
Izvor: Beta

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da mu se čini da ima podršku Uprave, a da od skorih spekulacija o njegovom odlasku iz kluba oseća "veliki teret".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Beogradski mediji su 29. decembra objavili da će Partizan otpustiti Marka Nikolića i na njegovo mesto dovesti bivšeg igrača Ivana Tomića.

Upravni crno-belih je sutradan saopštio da trener crno-belih Marko Nikolić uživa njihovu jednoglasnu podršku.

"Čini mi se da imam podršku u ovom trenutku, odnosno želim da verujem da je tako", rekao je Nikolić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

"Ja sam tako vaspitan i naučen da komuniciram sa ljudima uživo u četiri oka i da kažem ono što imam. Ja sam sve što sam imao rekao ljudima koji vode klub", rekao je Nikolić.

On je rekao da ke dobio veliku podršku javnosti, navijača, medija, radne zajdnice i igrača i da mu je ta podrška imponovala.

"To je nešto što meni imponuje, ali mi je stvorilo i obavezu. Osećam veliki teret na svojim ledjima i to sam rekao svojim saradnicima. Od tog dana pa nadalje više ništa nije isto. Mi moramo da budemo na visini zadatka i da budemo bolji nego što smo ikada bili", rekao je Nikolić.

Trener crno-belih je rekao da je sve što je uradio u Partizanu ostavilo trag.

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Beogradu pred početak priprema za prolećni deo Super lige Srbije, a Nikolić je rekao da je srećan zbog što vidi ekipu na okupu.

"Veoma sam srećan da vidim ovu grupu na okupu. Samo tri čoveka koji su jesenas bili s nama više nisu tu. To su Vojislav Stanković, čiji odlazak moramo da nadomestimo, Beko Fofana i Ljubiša Ranković s mesta sekretara stručnog štaba", rekao je Nikolić.

On je istakao da su crno-belima potrebna dva, tri pojačanja i to na pozicijama centranog beka i desnog beka. Takođe, on je rekao da klub prati odredjene igrače, ali nije želeo da otkrije njihova imena.

"Velika borba je ispred nas. Imamo dobru početnu pozciju, koju smo izborili teškom mukom. Imamo i neprijatno iskustvo iz prošlog proleća i sve me to čini jako opreznim. Moramo da radimo još više i bolje. Sa ovom grupom igrača, uz dva-tri pojačanja i ja kao njihov trener nemam problem da podjemo u tu bitku", rekao je on.

Nikolić je rekao da bi bio srećan ukoliko se sportski direktor Dragan Ćirić "izbori sa čelnicima kluba" i učini sve da sadašnji tim ostane na okupu, ali je istakao da klub mora da pokaže Saši Iliću, Danku Lazoviću i Nikoli Drinčiću koliko su važni za crno-bele.

"Oni su za Partizan za duže staze. Sa Markom ili bez njega, oni su dobri za Partizan, a ne za trenere", rekao je Nikolić.

Beogradski mediji su pisali da je Stefan Babović na korak od povratka u Partizan, a Nikolić je rekao da nema informacija o tome i dodao da bi on bio igrač koji bi pravio razliku na terenu.

"To nije onaj Stefan kog iz određenih razloga, a možda i opravdanih navijači Partizana pamte, to je sada ozbiljan čovek", kazao je Nikolić.

Partizan je jesenji deo Super lige Srbije završio na prvom mestu sa 38 bodova, šest više od Crvene zvezde.

Crno-beli će prvi takmičarski meč u prolećnom delu šampionata odigrati 21. februara na svom stadionu protiv Voždovca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN5
Monday, 12.01.2015
16:03

Marko Nikolić je u Partizanu bio više od trenera u prethodnih godinu dana i sve to zbog nesposobnosti tadašnje uprave kluba, a sada očekujem od nove uprave da mu omoguće da se posveti samo sportskom delu kako bi tim bio još bolji i jači i da zaštite interese Partizana. Napred Partizan!