Nikolić: "Nisam zadovoljan rezultatom"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.03.2017.
17:36
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je da ne može da bude zadovoljan rezultatom duela sa Metalcem ako se uzme u obzir broj propuštenih prilika.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana upisali su osamnaestu pobedu u domaćem šampionatu, pošto su u okviru 25. kola Superlige Srbije savladali Metalac na domaćem terenu.

Crno-beli su ostvarili trijumf rezultatom 3:0 ali je Marko Nikolić odmah nakon meča izjavio kako ne može da bude zadovoljan konačnim ishodom.

"Čestitam igračima i publici. Jedna od naših najboljih partija, bili smo rastrčani, razigrani, lopta je letela po mokrom terenu. Jedinu zamerku koju mogu da dam danas je realizacija. Moram da kažem da nisam zadovoljan rezultatom, iako to čudno zvuči kada je 3:0 ali smo stvorili veliki broj prilika" kazao je Marko Nikolić i dodao,

"Zaista je to jedan fantastičan niz na kojem treba čestitati igračima. Moramo da nastavimo da pobeđujemo, ta serija mora da traje, jer igramo u takvoj ligi da smo i sa takvom serijom i dalje na drugom mestu" rekao je Nikolić.

Strateg Partizana čestitao je protivničkoj ekipi na borbenosti a potom dao odgovor na pitanje za koga će navijati u derbiju između Vojvodine i Crvene zvezde.

"Neću gledati tu utakmicu, neću stići" poručio je Nikolić.

Partizan već za vikend očekuje teško gostovanje ekipi Mladosti u Lučanima pa je trener crno-belih poručio da njegov tim odmah počinje sa pripremama za taj meč, ali i za sve ono što sledi u daljem toku prolećnog dela sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 08.03.2017
18:47

Pre nekoliko dana sam napisao da Leonardo ne vredi ni 300 k evra,imao sam veliki broj negativnih lajkova,videli ste njegovu nezainteresovanost sada,baš me zanima vaše mišljenje posle ovoga ;)

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 08.03.2017
19:20

brate ne mogu da se slozim sa tobom oko vrednosti a to da je bio nezainteresovan da desi se svakome to ali koliko je utakmica sam resio ipak ne mozes reci da toliko nisko vredi.

avatar
ViniciusJR
Wednesday, 08.03.2017
20:00

Vrijedi sigurno vise od 300hilj...ali da je precijenjen i totalno nezainteresovan, jeste.