Nikolić nije zadovoljan - Evo šta ga je razočaralo!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.09.2016.
20:12
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da ne može u potpunosti da bude zadovoljan viđenim u duelu sa Napretkom i otkrio šta je to što mu je pokvarilo opšti utisak.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana večeras su u Humskoj savladali kruševački Napredak sa 3:1 u okviru 1/16 finala Kupa Srbije ali trener crno-belih Marko Nikolić nije bio u potpunosti zadovoljan onim što je video.

"Da budem iskren, nisam do kraja zadovoljan. U prvom poluvremenu smo bili efikasni, držali smo protivnika bez šanse i igru pod kontrolom..." kazao je trener crno-belih i dodao,

"Međutim, jedan dosta potcenjivački odnos u drugom poluvremenu koji ne može da se desi. U krajnjem slučaju igrači koji ulaze sa klupe moraju da te minute koje imaju koriste na mnogo bolji način. Uopšte, ceo tim, nekoliko igrača je napustilo disciplinu potuno u igru mislivši da ćemo dati golove same od sebe pa smo imali još samo jednu stopostotnu šansu preko Uroša Đurđevića" objasnio je Nikolić.

Partizan je večerašnjom pobedom nad Napretkom nastavio seriju započetu krajem avgusta, a naredno iskušenje vicešampiona Srbije očekuje u Gornjem Milanovcu.

"Dobar rezultat, prolaz u kupu, cilj smo ostvarili. Nastavljamo da radimo, da probamo da unapredimo našu igru na svim poljima. Spremamo se za komplikovano gostovanje sa mnogo aspekata. Da probamo da ova serija u kojoj smo potraje što je to duže moguće" zaključio je Nikolić.

Do nove pauze u šampionatu Partizan će odigrati još dve takmičarske utakmice protiv Metalca u Gornjem Milanovcu i lučanske Mladosti u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 22.09.2016
12:48

Stevanovic- Vulicevic (ovde ne bi bilo dovesti nekog slobodnog igraca dok jos mozemo jer na to imamo pravo do kraja meseca), ?- otvoren konkurs, Milenkovic, Miletic- EVERTON- Jankovic/Stevanovic, Marjanovic, Leonardo (Alen/Mihajlovic/Damnjanovic)- Djurdjic (Mihajlovic), Djurdjevic (Vlahovic).

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 22.09.2016
10:29

Nije samo taj decko kriv za primljeni gol, ali ako ni sad ne promeni Kljajica, onda stvarno...

avatar
disqus_n6oU6Gbe9n
Thursday, 22.09.2016
09:37

Drago mi je posle duzeg vremena da vidim Kosovica, decko je jedan od boljih na sredini kod nas.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 22.09.2016
00:19

Prolaz u Kupu!

avatar
Anderton
Wednesday, 21.09.2016
20:50

Vulićeviću se treba polako zahvaliti.

avatar
Panic Nedeljko
Wednesday, 21.09.2016
23:03

Zasto pitam te?

avatar
Anderton
Thursday, 22.09.2016
21:10

Posle povrede nije isti igrač, kao čoveku svaka čast, ali treba tražiti novog desnog beka.

avatar
RealanNis
Thursday, 22.09.2016
00:47

Pada forme i borbenosti. U defanzivi nije ono sto je bio, a u ofanzivi to i da ne pricam (nije ni 30% onoga sto je bio 2014 kada je dosao u Partizan). Nema vise preciznih centarsuteva, nema razornog udarca iz daljine. Vecinu vremena on provede na protivnickoj polovini a sta konkretno uradi tamo? Da li zatvara prostor kod kontri? Ne. Da li ga centarsut sluzi kao pre? Ne. Ima li golova ili asistencija? Ne. Pa koja je onda njegova svrha u timu osim iskustva i dizanja morala?

avatar
KO!
Wednesday, 21.09.2016
20:13

mare knows best!