Nikolić: ''Nije gotovo'', Krunić: ''Previsok poraz''

Autor: Beta Beta
sreda 18.03.2015.
20:43
Izvor: Beta

Posle ubedljivog trijumfa nad Jagodinom u prvom polufinalnom meču Kupa Srbije, trener Partizana Marko Nikolić poziva na oprez pred revanš, kako se njegovom timu ne bi dogodilo neko neprijatno iznenađenje.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan pobedom od 3:0 nad Jagodinom, ali i da njegova ekipa još nije obezbedila konačnu pobedu u polufinalu Kupa Srbije.

"Nije još sve gotovo. Ne mogu posle ovakvog rezultata da kažem da su šanse 50:50, ali Jagodina je jako dobra i nezgodna ekipa. Nije bila laka utakmica.

Imali su i oni svoje šanse. Možda ostaje mali žal jer smo dva puta pogadjali prečku i dva puta promašivali stopostotne šanse",
rekao je Nikolić za televiziju Arena.

"Zadovoljni smo dobar, dobar je rezultat. Ovo je još jedna utakmica manje, sad razmišljamo samo o sledećoj, a to je Čukarički i to je jako važan meč", rekao je Nikolić.

Trener Jagodine Simo Krunić čestitao je Partizanu, ali je kazao da dvomeč još nije gotov.

Simo Krunic

"Imali smo svoje šanse u drugom poluvremenu. Nismo zaslužili ovako visok poraz. Nije još sve završeno, ima da se igra još jedna utakmica. Mi ćemo u njoj pokušati sve da pobedimo. Nismo očekivali ovakvu utakmicu, a dodatno nam je otežano što nismo postigli gol", rekao je Krunić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 18.03.2015
22:11

Necu reci o kom treneru je rec, po meni najbolji na svetu, verovatno i vecini, je mene ucio da svaku utakmicu pocinjem sa 0:1. Od nas je uvek trazio pobedu a to je bila pobeda od minimum 2:0, ako pobedimo 1:0 za njega je to bio neresen rezultat. Ako se igra dvomec i ako pobedimo 2:0 u revans smo ulazili opet kao da smo u prvoj izgubili sa 1:0. Nikolicu, i vi morate poceti tako utakmicu u Jagodini, kao da smo izgubili 1:0 a ne pobedili 3:0 i nece biti ni sumnje a o problemu da ne pricamo. Takav nacin rada sklanja pritisak sa igraca, jednostavno gine kao da nema sta da izgubi a takav odnos rivalu stvara strah jer mu nije jasno zasto ga ovaj napada. Tacno je da igraci igraju ali retko ko je svestan vaznosti trenera u ekipi.