Nikolić: "Ne može se u LŠ sa stavom - lako ćemo"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.07.2014.
18:31
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić ocenio je da HB Toršavn ima veće šanse da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za LŠ i samim tim izađe na megdan crno-belima ali je dodao da se bilo kom rivalu ne može pristupiti sa stavim - lako ćemo.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana uveliko se pripremaju za prvo evropsko iskušenje na Pohorju a posle sinoćnjeg duela Linkolna i HB Toršavna postalo je jasno da je šampion Farskih Ostrva bliži dvomeču sa crno-belima.

Trener Marko Nikolić dobio je izveštaj sa Gibraltara iz kojeg je lako zaključio da je HB bio kvalitetniji rival i da zasluženo u revanš na Farskim Ostrvima ulazi sa povoljnijim rezultatom.

"Očekivano, HB sa Farskih Ostrva je bolji i to su i pokazali u mnogim segmentima igre ­–­ fizičkoj i tehničko-taktičkoj spremi, iako je utakmica bila dosta otvorena na obe strane. U krajnjem slučaju imaju i rezultat koji ih vodi dalje, pa ako moram da izrazim šanse u procentima, neka bude 55% – 45% za HB" rekao je Nikolić.

Partizan bi svakako trebalo da bude favorit bez obzira na to sa kojim će rivalom 15. jula podeliti megdan u Humskoj ali se Marko Nikolić ne slaže sa tom konstatacijom.

"To ste vi rekli, a mi moramo da se ozbiljno spremimo, kao što to radimo za svakog protivnika i da svaku mogućnost neprijatnog iznenađenja svedemo na minimum. Tome neće doprineti taj stav – lako ćemo" ističe Nikolić.

Fudbaleri Partizana u petak će odigrati drugi kontrolni meč na pripremama u Sloveniji a protivnik crno-belih biće rumunski Petrolul iz Ploeštija.

Za Petrolul nastupa i bivši reprezentativac Rumunije Adrijan Mutu koji bi trebalo da predstavlja glavnu pretnju za golmane Partizana na sutrašnjem meču koji je zakazan za 18 časova na terenu SC na Pohorju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke