Nikolić: "Dobili smo potrebna pojačanja"

Autor: Beta Beta
sreda 04.02.2015.
14:35
Izvor: Beta

SŠef stručnog štaba FK Partizan Marko Nikolić izjavio je da može da bude zadovoljan pojačanjima koja je klub angažovao u zimskom prelaznom roku, premda je tajming promašen što može da utiče na valjano uigravanje ekipe.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je zadovoljan pojačanjima u zimskom roku, ali da su novi igrači "malo kasno" dovedeni.

"Malo smo kasno doveli pojačanja, ali smo doveli ono što nam je potrebno. Ekipa ima potencijal, 10 mladih igrača, koji su sadašnjost kluba", rekao je Nikolić.

Nikolić je istakao da bi voleo i da se nada da će Danko Lazović ostati u klubu, i pored ponuda inostranih klubova.

Bugarski fudbaler Ivan Bandalovski debitovao je za Partizan protiv Sinđelića u prijateljskom susretu, a Nikolić je kazao da mu se čini da klub nije pogrešio njegovim dovođenjem.

"Treba mu vreme, nije dugo igrao, ali verujem da će biti u formi kada bude odigrao još utakmica. Treba da se uklopi u ekipu pošto je tek došao", dodao je trener Partizana.

Nikolić je rekao da mu je žao što je Danilo Pantić odbio da potpiše novi ugovor sa Partizanom i da to šteti najviše igraču.

"To nije dobro za njega, klub i srpski fudbal. Partizan ipak mora da pokaže čvrstinu i niko ne sme da bude iznad kluba, ni po cenu finansija. Moramo da postupimo odlučno", rekao je Nikolić.

On je dodao da je Pantić "ispušten" još pre nego što je on preuzeo ekipu, s obzirom na to da je mladi fudbaler bio suspendovan na šest meseci.

"Za njega bi bilo najbolje da je igrao još dve sezone u Partizanu i tada da pređe u veći klub. Odluku su doneli on, menadžer i njegova porodica", kazao je trener Partizana.

Crno-beli će u četvrtak otputovati na drugi deo priprema u Turskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke