''Niko nije verovao'' šta će Asano uraditi - osim Bojana Matića...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.06.2020.
23:56
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Njihova saradnja donela je rezultat.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Partizan je večeras u Humskoj savladao ekipu Čukaričkog sa 4-1, a goleada je započela u 17. minutu, kada je Takuma Asano kao brzi voz pretrčao Stevanovića, pa asistirao Bojanu Matiću, koji je efektno zatresao mrežu.

Posle meča, Matić je prokomentarisao tu akciju.

''Sjajna trka Asana, niko nije očekivao, ja sam pratio, jer verujem u njega i znam koliko je brz. Ispratio sam, našao se u pravo vreme na pravom mestu i rutinski završio.

Posle pobede u derbiju potvrdili smo dobru formu i idemo ka ostvarenju cilja. Imamo sa Vojvodinom prvenstvo i Kup, nadam se trofeju i da ćemo se radovati sa našim navijačima.

Drago mi je što je i Vojvodina dogurala daleko, ali mislim da imamo sjajnu ekipu i da ćemo osvojiti taj Kup. Prvenstvo je za nas gotovo, nadam se da ćemo spremni dočekati finale Kupa'', istakao je Matić za klupsku televiziju.

Ostaje još uvek neizvesno gde će se igrati finale.

''Voleo bih da se igra ovde pred našim navijačima, oni to zaslužuju. Kad igramo pred njima, imamo vetar u leđa, nadam se da ćemo slaviti ovde'', poručio je Matić i na kraju prokomentarisao i debi mladog napadača Nikole Štulića..

''On je budućnost Partizana, na njemu je samo da radi, budućnost je pred njim'', potvrdio je Matić.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke