Nikad kraća izjava Vladana Milojevića, Radojičićeva poruka Zvezdi pred Liverpul!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.11.2018.
17:09
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde baš nije bio pričljiv posle današnjeg trijumfa, za razliku od svog kolege sa klupe Proletera.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas nastavila seriju pobeda u Superligi, savladala je domaći Proleter u Novom Sadu sa 2:0, a odmah posle meča trener Vladan Milojević je veoma kratko prokomentarisao utakmicu.

''Čestitam mojim igračima na zasluženoj pobedi i fudbalerima Proletera na borbi. Tri boda i ništa više'', kratko je poručio Milojević.

Mnogo raspoloženiji za priču bio je trener poražene ekipe, Dragan Radojičić, koji je iskoristio priliku da Zvezdi poželi sve najbolje u predstojećem meču sa Liverpulom.

''Najvažnije da nismo bili inferiorni protiv najjače ekipe Zvezde. Ali, kad napraviš takve greške, normalnmo je da budeš kažnjen.

Loše smo izvodili prekide, neću da se osvrćem na sporne situacije, postigli smo prelep gol, ali šta je tu je. Imali smo i šansu Šćepanovića, sam je bio na šest metara, možda mu je malo i odskočila lopta. Ja sam zadovoljan.

Zvezdi želim sve najbolje protiv Liverpula, da još jednom osvetlaju obraz srpskom fudbalu. Oni igraju za sve. Hvala im što su i trenerima i igračlima otvorili neki put, a mojim igračima čestitam za današnje izdanje. Ta prva greška je uticala na konačan rezultat. Nismo funkcionisali, ali ravnopravno igrati sa Zvezdom je dobar epilog'', istakao je Radojičić.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 03.11.2018
20:53

Moje cestitke Zvezdi na teskoj pobedi i Proleteu na sjajnoj igri.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 03.11.2018
20:04

Jasno mu je da bi ih Proleter razbio da je suđenje bilo pošteno pa nema ni šta da kaže, ali ovaj Grujičić je pravi zvezdin navijač.