Nije sve tako crno, Partizanu stiglo najnovije pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.01.2019.
20:13
Izvor: Sportske.net

Može li ovaj momak da promeni sliku o igri Partizana do kraja priprema u Turskoj?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Posle Muse Ndžaja i Dejana Georgijevića, ekipi Partizana se na pripremama u Beleku danas priključilo i treće zimsko pojačanje.

U pitanju je mladi krilni fudbaler, 18-godišnji Radivoj Bosić koji je pre nekoliko dana u Partizan stigao iz  - Crvene zvezde.


Više od rezultata brine Partizanova loša, bezopasna, jalova igra, pa se stekao utisak da Mirkovićev tim ne bi dao gol ni da se igralo 180 minuta.

Naravno, uvek su ''teške noge'' izgovor u ovakvim situacijama i u ovom periodu priprema, videćemo kako će to izgledati u preostale četiri utakmice, a kako sada stoje stvari, Bosić će imati lepu priliku da se odmah nametne šefu struke crno-belih, s obzirom da njegovi novi saigrači za sada uopšte ne deluju ubedljivo na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Душан Терић
Tuesday, 29.01.2019
09:37

E ako nas ovaj ne spasi nece niko. Boze sacuvaj nas ovakvih pojacanja

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 29.01.2019
00:59

Ma to je zato sto ovaj nas omladinac nije igrao,kad se on obuce u sveti partizanaki dres sve ce biti drugacije,parrizan ce biti 180 posto opasniji ,prodorniji i ubojitiji sa deckom iz nase omladinske skole koja je ocigledno dovoljna za parrizanov prvi tim. Nego,sta bi sa onim drugim azilantom,uvalili vam madjari otpad a ukrali tog polu-igraca?
Sto se tice igre,mislim da je sudija ostao slep kod pogotka slovana,ocigledan prekrsaj protivnickog igraca,pomerio se da partizanski defanzivac padne,da je sudjenje posteno to bi bila druga prica.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 29.01.2019
00:12

Nije los taj mali Bosic, videcemo da li smo napravili gresku kad smo ga pustili.