Nije sve tako crno, Dejan Stanković je večeras na ''Marakani'' video i nešto pozitivno

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.11.2019.
23:36
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Naš proslavljeni fudbaler je večeras na ''Marakani'' ispratio dešavanja na utakmici Crvene zvezde i Totenhema.

Epa/Jean-Christophe Bott
Epa/Jean-Christophe Bott

Povezane vesti

Crvena zvezda nije uspela da izbegne još jedan ubedljiv poraz od Totenhema. ''Sparsi'' su slavili rezultatom 4:0 večeras na ''Marakani'', a utakmici je prisustvovao i Dejan Stanković.

Svoje prve utiske sa ovog meča izneo je u razgovoru za TV Arena Sport.

''Ne znam da li je Zvezda mogla više. Mogla je da postigne gol, ne jedan već dva, ali u ovakvim utakmicama moraš da iskoristiš šanse. To se videlo u drugom poluvremenu, gde je Zvezda imala dosta slabiju igru, veliku pritisak, brzo je primala golove.

Ovo je jak poraz, ali Zvezda je uspela dosta puta da se podigne posle neuspeha i nadam se da će tako biti i ovog puta'', istakao je Stanković.

On smtra da iz ove utakmice treba tražiti i pozitivne detalje, a to je svakako nastup mladog veziste Njegoša Petrovića, kome je ovo bio prvi meč od prvog minuta u Ligi šampiona.

''Njegoš je odigrao fenomenalnu utakmicu. Iz ovako negativne večeri može da se izvuče pozitivno da smo dobili mladog igrača. Nije lako igrati, pritisak je ogroman, Liga šampiona, Marakana...", dodaje Stanković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 07.11.2019
01:13

Njegos ozbiljan fudbaler.On i Vulic da se guraju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 07.11.2019
00:55

Petrović jee bio fenomenalan, ma igrač utakmice bez dileme hahahaha...sva sreća što je Španac bio težak na kartonima dobio bi i drugi žuti za identičan prekršaj nad Rouzom kao kad je dobio i prvi. Ali vidim da pošto Stanković kaže da je tako da uskoro od njega dobijamo i A reprezentativca, a ne samo U21 i tako srpski fudbal stagnira u blatu decenijama.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 07.11.2019
00:53

Naravno da će uspeti da se izdigne već u Ivanjici protiv kluba čiji je predsednik bivši član 5-okrakine Skupštine. Kao što je petardu iz Londona lečila petardom u Surdulici zašto da sada četvorku protiv Totenhema ne zaleči četvorkom u Ivanjici. Surdulica i Ivanjica, a ne LŠ.

avatar
Man united
Thursday, 07.11.2019
19:39

Ајде да чујем. Када је Драгомир Лазовић био у Звездиној управи? Живо ме занима... Ви сте до скоро имали чланове управе који су истовремено били председници других клубова. То си заборавио?

avatar
Man united
Saturday, 09.11.2019
21:58

Ја сам те питао да наведеш када је то тачно био у Звезди. Ти избегаваш одговор и настављаш да дајеш паушалне изјаве... Иначе, ево ти пример Металца. До 2015. док је Вукадиновић био у Металцу, ви сте редовно побеђивали и то са 3, 4, 5 голова. Само једном сте киксирали. А то је било задње коло кад сте обезбедили титулу а њима требали бодови за опстанак.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 08.11.2019
20:46

Ti klubovi su uzimali bodove Partizanu, a otkad je Dragomir Lazović postao član Skupštine 5-okrake javor nikada bod nije uzeo 5-okraki. Verovatno je dao ostavku na članstvo u 5-okraki da ne bi bio predsednik Zajednice Super Lige kao član 5-okrake već kao član javora. Poznat miris te kuhinje kao što sada hoće da pomere 21. kolo za proleće jer baš tada 5-okraka gostuje Čukaričkom.