Nije samo Zvezda, i Voša traži izuzeće sudije!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.08.2020.
19:16
Izvor: Beta

Fudbalski klub Vojvodina zatražio je danas izuzeće sudije Novaka Simovića sa svih narednih utakmica tog kluba zbog načina na koji je delio pravdu na utakmici protiv TSC-a.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina zatražio je danas izuzeće sudije Novaka Simovića sa svih narednih utakmica tog kluba zbog načina na koji je delio pravdu na utakmici protiv TSC-a.

"Obratili smo se Fudbalskom savezu Srbije i Sudijskoj organizaciji, kao i Zajednici superligaša, pri čemu smo izrazili nezadovoljstvo sudjenjem na utakmici protiv TSC-a. Smatramo da je sudija Novak Simović direktno uticao na rezultat i tražili smo njegovo izuzeće sa svih narednih mečeva Vojvodine. Mi smo najstariji trofejni gradjanski klub u Srbiji i ne zaslužujemo takav tretman", rekao je član Upravnog odbora Vojvodine Ljubomir Apro na konferenciji za novinare.

Vojvodina je u petak igrala nerešeno 2:2 protiv TSC-a u prvom kolu Super lige Srbije, a u novosadskom klubu nisu bili zadovoljni sudjenjem na tom meču. Vojvodina je prvi gol primila nakon penala, dok joj je kasnije poništen jedan pogodak.

Taj meč je, takodje, imao i negativnu uvertiru zbog poruke navijača kluba iz Bačke Topole na društvenim mrežama.

Apro je istakao da nezadovoljstvo sudjenjem na tom meču neće uticati na prijateljske odnose Vojvodine i TSC-a.

"To neće narušiti naše odnose sa sportskim prijateljima iz TSC-a, jer smatramo da izmedju dva kluba ne postoji problem, a to neće poremetiti i neodgovorno ponašanje manje grupe njihovih navijača. To TSC kao klub mora da reši sa svojim navijačima, ako su to uopšte navijači", rekao je Apro.

Vršilac dužnosti predsednika Vojvodine Dragoljub Samardžić kazao je da su u klubu zadovoljni kako je tim odigrao u meču protiv TSC-a i istakao neće dozvoliti da poruka navijača kluba iz Bačke Topole pokvati dobre odnose dva kluba.

Baner 6

"Igrači su pokazali da rezultati koje smo ostvarili minule sezone nisu slučajni i da i ove godine s pravom imamo visoke ambicije", rekao je Samardžić.

"TSC i Vojvodina imaju izuzetno dobre i prijateljske odnose, te ne smemo dozvoliti da bilo kakve poruke i parole takve odnose pokvare. Ja sam već razgovarao sa ljudima iz njihovog kluba i oni će odraditi svoj deo posla. Naše je samo da kažemo da to nema veze sa sportom, a samim tim je i neprihvatljivo za Vojvodinu", dodao je on.

Samardžić se potom osvrnuo na i na sudjenje na tom meču.

"Na tom meču se desilo još nešto što mi iz Vojvodine niti smemo, niti želimo javno da komentarišemo. Medjutim, ono što možemo da kažemo jeste da smo danas već preduzeli neke korake kako bismo, u dogovoru sa ljudima iz FSS, pronašli najbolja rešenja da zadovoljimo i kriterijume Vojvodine. Mi smo veliki klub i moraju nas svi dovoljno poštovati, kako bismo i mi poštovali njih"
, istakao je Samardžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 03.08.2020
22:48

Много је црно белих судија у Суперлиги.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 03.08.2020
20:40

Sta konkretno zvezdina filijala iz Novog Sada zamera zvezdinom navijacu prerusenog u sudiju? Nista, nista osim sto ih nije svojim odlukama doveo do pobede. Partizanov zahtev za VAR i strane sudije je i dalje aktivan, a vi ste zajedno sa zvezdom glasali protiv i za ostanak zvezdinih navijaca kao sudija.