Nije samo Pavlović, Seltik želi ''paket'' iz Partizana, otkriveni detalji razgovora?!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.07.2019.
15:06
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Trener Seltika ih je video na delu i, izgleda da je veoma zadovoljan onim što su prikazali.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Duel Partizana i velškog Konas Kija u Rilu nije bio prava prilika da fudbaleri Partizana pokažu sav svoj kvalitet, ali ono što je Nil Lenon video tokom tog duela, izazvalo je sve glasnije spekulacije da bi Seltik uskoro mogao da se pojača iz Partizana.

Odmah posle meča pojavila se informacija da je 18-godišnji štoper Partizana Strahinja Pavlović glavna meta Seltika i glavni povod dolaska Lenona na ovu utakmicu, a ''Telegraf'' je danas otkrio nove detalje.

Pomenuti izvor navodi da je Lenon po završetku meča u Rilu obavio prvi razgovor sa Pavlovićem tokom kojeg je ''opipao puls'' mladom defanzivcu, ali navodno nije samo on skrenuo Lenonovu pažnju.

Druga Seltikova meta mogao bi da bude desni bek Partizana Nemanja Miletić, koji je takođe ostavio dobar utisak, ne samo igrom, nego i svojom konstitucijom, što sve zajedno nagoveštava da bi se dobro snašao u ostrvskom fudbalu.

Prema tim informacijama, Lenon je tokom razgovora sa Pavlovićem navodno upitao i za Miletića, što dodatno ''podgreva'' ove spekulacije.

Naravno, za sada je sve još uvek u fazi raspitivanja, procenjivanja, ali ako dođe do očekivanog transfera Kirana Tirnija iz Seltika u Arsenal za 25 miliona funti, ne bi trebalo da iznenadi i ako iz Glazgova u Humsku stigne ne jedna, nego dve primamljive ponude za pomenute fudbalere Partizana.

Zbog toga, ne sumnjamo da će ljudi iz Seltika pomno pratiti i revanš između Partizana i Konas Ki Nomadsa u četvrtak u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Sunday, 28.07.2019
09:11

jedino Mileta i vredi u ovom timu..A

avatar
Slavko Knezevic
Saturday, 27.07.2019
20:44

Nemogu da verujem ovo je stranica Partizana, bar sam ja tako shvatio ,a vi navijate da sto veci broj igraca ode iz Partizana i to pripisujete kao uspeh ove uprave,izgleda da sa bas bas glup.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 27.07.2019
18:18

Ovo se po ko zna koji put da treneri i skauti dolaze da gledaju jednog igrača na utakmici, a onda spaze (i drugog) igrača Partizana. Nema prodaje najboljih igrača Partizana uz naravno najboljeg srpskog golmana!

avatar
Slobodan Dragojevic
Saturday, 27.07.2019
15:22

Istovremeno tužna ali i ohrabrujuća vest.Tužna jer bi bili oslabljeni a veliko je pitanje kvaliteta njihovih zamena,ohrabrujuća jer bi taj novac omogućio da klub dođe do vazduha.

avatar
REVØLT
Saturday, 27.07.2019
15:14

Partizan lavljeg srca.