Nije samo Lalatović, Partizan sprema novo iznenađenje!

Autor: Darko Mitrović
petak 31.07.2020.
09:25
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Još jedan fudbaler o kome ovdašnja javnost malo zna.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je početkom ove nedelje iznenadio potpisivanjem ugovora sa 22-godišnjim štoperom Dušanom Lalatovićem koji je okončao kratku saradnju sa slovačkom Dunajskom Stredom, ali iznenađenjima kada su pojačanja u pitanju tu izgleda nije kraj u Humskoj.

Novo iznenađenje treba da stigne iz Češke, ali se ponovo radi o srpskom fudbaleru.

Kako prenosi ''Žurnal'', ovoga puta u pitanju je 31-godišnji ofanzivni fudbaler Nemanja Kuzmanović, koji se najbolje snalazi na poziciji špica, ili na levom krilu.

On još od 2012. godine nastupa u Češkoj, gde je branio boje Strižkova, Banjika, Opave, a kao omladinac imao je i zanimljivo iskustvo u moskovskom CSKA gde ipak nije uspeo da se nametne. Zanimljiv je i njegov put na početku seniorske narijere - iz omladinaca Novog Sada u crnogorsku ekipu Jezera iz Plava, odakle se preselio u Bane iz Raške, pa Donji Srem, a 2010. se preselio i u Austriju, pre nego što je u Češkoj našao ono što mu treba.

Dakle, neobičan fudbalski put, ali radi se o igraču koji je prošle sezone ostavio vrlo dobar utisak. Odigrao je 34 meča za Banjik iz Ostrave, postigao devet golova, uz tri asistencije. Crno-belima, očigledno, to nije promaklo...
-
Baner 2
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 31.07.2020
12:43

Dečko je vatreni navijač Liverpula i Crvebe zvezde imate video na češkom ne treba nam taj!!!!

avatar
magister
Friday, 31.07.2020
12:07

Realno: Partizan u ovom prelaznom roku - nije doveo pojačanja, a i taj koga se sprema da dovede, moguće da je pažljivo skautiran i da će MOŽDA biti interesantan na nekoj utakmici, protiv speciffične odbrane, ako npr. pada kiša, duva vetar, teren je težak za igru...

Do sada su došli Banjak iz Olimpije, čije prisustvo treba meriti ne samo fudbalskim kvalitetima, a sigurno ih ima (mada smo gledali i puno njegovih kikseva i ispadanja, što je najgora moguća preporuka za poziciju stopera), već i činjenicom da je dozvoljeno da u ligi igramo sa 4 stranca, a za sada su (ja mislim) neprikosnoveni: Natko, Suma, Asano i Sadik. To znači da će se u prvenstvu uigravati tandem centarhalfova Ostojić - Vitas, koji inače deluje vrlo stabilno. Pre dolazaka, tu smo imali i Vujačića, koji je imao čak i manje kikseve od ovih koje smo videli kod Banjaka i koji se kasnije dodatno popravio i mislim da je realno ozbiljna alternativa. Doživljavam dovođenje ta dva centarhalfa kao neku kombinatoriku za verovatnoću da igramo na tri fronta, pa potrebu da se stvari nekad rotiraju (izađe Natko, Suma ili Asano - uđe Banjak umesto jednog od centarhalfova), a ne - kao pojačanja. Nesigurna, nametnuta uprava, ima potrebu da izađe u prvi plan sa bilo čim. Bilo da nekog dovode, nema veze da li je pojačanje (ima 31, promenio desetak klubova kojekude i nijedan nije ni na nivou Radničkog iz Niša ili Napretka, a kamoli Partizana) bilo da izdaju nekakva saopštenja, svađaju se na stadionima sa članovima uprava protivničkih klubova, pišu eseje na latinskom... itd. S druge strane, bilo bi super da rade samo to, da ne podrivaju klub svojim - *upravljanjem*. NE KUPUJTE NIKOG, SVE SU POZICIJE DOBRO POKRIVENE, NE UMANJUJTE ŠANSE ZA RAZVOJ MLADIH IGRAČA IZ ŠKOLE, DOVOĐENJEM PROSEČNJAKA SA STRANE!

avatar
Ša-la-la-la
Friday, 31.07.2020
13:27

Partizan treba samo da zadrzi ekipu od prosle godine. Pojacanja nam vise ne treba...

avatar
Slavko Knezevic
Friday, 31.07.2020
10:54

Dovodite sve neke kurseve, mozda i ne smete, kad vidim da niko ne sme da reaguje na cinjenicu da Partizan igra po.paklenoj vrucini onda mi je sve jasno.

avatar
deki trbic
Friday, 31.07.2020
10:23

moze....prodato xD

avatar
Limenka
Friday, 31.07.2020
10:09

Kakva crna iznenadjenja, to su igraci koje naredne sezone necemo vidjati ni u protokolu. Lalatovica odbili i Javor i Vojvodina, videcemo sta su to prevideli.

avatar
paok
Friday, 31.07.2020
10:06

Daj kakva pojacanja, ovi su vec gluposti. Ili dovedite normalnog igraca ili nista. Ni Savo nije nista bolji jer ne sme nista da kaze. Jedini koji su imali petlju su da se usprotive su Celavi i Sale Stanojevic, ostali cute kao.....