Nije samo Krstajić, ko još odlazi iz reprezentacije i koga će Tumba dovesti?

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.06.2019.
12:51
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Postaje sve zanimljivije dok čekamo rasplet.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Ljubiša Tumbaković bi sutra trebalo da bude i zvanično predstavljen kao novi selektor reprezentacije Srbije, imajući u vidu da se u javnosti Mladenu Krstajiću više ne daju gotovo nikakve šanse za ostanak na toj poziciji, bez obzira na najnoviju pobedu nad Litvanijom (4:1).

Međutim, to neće biti i jedine kadrovske promene.

Pisali smo jutros da se promenom selektora očekuje i povratak pojedinih igrača koji su bili (i ostali) u sukobu sa Krstajićem, ali današnji ''Žurnal'' ističe da će i kompletan Krstajićev stručni štab biti ''razmontiran''.

Dakle, tek što je priključen stručnom štabu našeg nacionalnog tima, Nikola Žigić će po svemu sudeći morati da se okrene nekim drugim izazovima, a slično je i sa doskorašnjim trenerom Čukaričkog Simom Krunićem, koji je takođe nedavno imenovan za Krstajićevog pomoćnika.

Ono što je još zanimljivije jeste odgovor na pitanje ko će pomagati Tumbakoviću. Da li će to biti bivši trener Partizana Zoran Mirković, koji je do prihvatanja ponude crno-belih radio sa Tumbakovićem u selekciji Crne Gore?

Poznato je da njih dvojica imaju sjajan odnos, da Mirković ima ogromno poštovanje prema Tumbakoviću, pa ne bi trebalo da iznenadi i ako obnove saradnju.

U svakom slučaju, čini se da bi siguran član stručnog Tumbakovićevog stručnog štaba mogao da bude profesor Aleksandar Janković, koji je zajedno sa njim otišao iz stručnog štaba Crne Gore pred meč sa tzv. Kosovom.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 12.06.2019
22:17

Ražanj spreman, a zec još u šumi.

avatar
Душан Терић
Wednesday, 12.06.2019
21:20

Ja sam grobar I protivnik sam veliki dolasku tumbe. Njemu svaka cast ali njega je vreme pregazilo. Drugaciji fudbal se sada gaji.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 12.06.2019
15:12

Ako je ovo istina crno se pise srpskom fudbalu. Po kojim parametrima je taj veciti gubitnik Tumbakovic bolji od jednog Ljupka Petrovica, Kosanovica, Mihajlovica, Piksija Stojkovica ili Vladimira Petrovica Pizona. Nije bitno kakav je trener, bitno je samo da je crno pa da i nasu Reprezentaciju zavije u crno.