Nije samo Jovančić, Zvezda želi još jednog centralnog veznog!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.05.2018.
11:41
Izvor: Sportske.net

Dušan Jovančić će najverovatnije potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom, ali se tu po svoj prilici ne završava spisak pojačanja na poziciji centralnog veznog.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda će pretrpeti promene na sredini terena, po svemu sudeći.

Pisali smo vam jutros da Mičel Donald odlazi, da je čekao bolje ponude i da ih ima iz Turske i Rusije, a pored njega klub bi mogao da napusti i Uroš Račić, fudbaler koji je dobijao šansu protekle sezone u Crvenoj zvezdi i fudbaler koji ima ponudu Bolonje o čemu smo pisali juče.

Dušan Jovančić je već doveden, kako je jutros pisao "Žurnal", on bi trebalo da zameni Mičela Donalda, ali to nije sve što se tiče pojačanja na toj poziciji.

Zvezda nije odustala od Slobodana Medojevića, piše elektronsko izdanje "Žurnala".

Medojević je trenutno član Darmštata, člana Cvajte, ali nije mnogo igrao ni u tom klubu. Medojevića su tokom karijere pratile povrede, sigurno da bi redovnije igranje dovelo do povratka forme koju je imao dok je nosio dres Volfsburga.

Ipak, ono što bi moglo da zabrine navijače Crvene zvezde jeste eventualni još jedan odlazak dvojice koji su bili starteri u ovoj sezoni, Branka Jovičića i Nenada Krstičića. Nema sumnje da će upravo njih dvojica biti starteri u slučaju da ostanu u formaciji Vladana Milojevića sa dva centralna vezna, a verujemo da bi dolazak Medojevića upravo zavisio od odlaska jednog od dvojice pomenutih.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 11.05.2018
19:24

Ма, да, продајте цео везни ред. А следеће сезоне кад буде шкрипало, онда ћете се чудити...

avatar
RašaNoviSad
Friday, 11.05.2018
18:30

a šta bi sa Ivanićem a zaboraviliste gaćinovića i radoju

avatar
Petar_83
Friday, 11.05.2018
16:37

Jaoj nije valjda da ce da prodaju Krsticica neprelaznog? Auh, veliki sok za tim, ne znam kako cemo da se oporavimo. Kakva gracioznost, kakva lucidnost, kakav tehnicar... Ma salim se, jos da ga uviju u 100 evra, samo da ode. Jovicic i ovako i onako, dobar u odbrani, u napadu los tako da, nista nije nezamenljivo to. Ali ipak, najvazniji potez je prodaja iskusnog Pesica, koji ima najvise iskustvo grejanja klupe u Francuskoj, i zaista lucidnih golova u livadarskoj super ligi, onda kada je sam i kada ga niko ne cuva, naravno. Ipak, to su sve ozbiljne odbrane, vrhunski igraci. Jeste da nemaju toplu vodu da se operu posle utakmice u Cacku ali nema veze, Morava je tu blizu tako da nista to nije problem, sve je to sastavni deo fudbala. Pardon, srpskog fudbala.

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Friday, 11.05.2018
12:45

Da ne dolazi on i da ne idu Krsticic i Jovicic :)