Nije samo Gavrić, Italijanima je Zvezda baš zanimljiva za letnja pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
petak 07.08.2020.
10:25
Izvor: Sportske.net

Poznati italijanski novinar kasno sinoć otkrio novu informaciju.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

U poslednje vreme najviše se pričalo o Željku Gavriću i interesovanju Atalante, pa Fiorentinme i Rome za mladog Zvezdinog krilnog fudbalera, a mediji spekulišu da su u pitanju ponude od tri do pet miliona evra.

Međutim, sada u prvi plan izbija Miloš Vulić, nedugo posle prelepog gola iz slobodnog udarca protiv Novog Pazara na startu nove sezone.

Kako prenosi Đanluka Di Marcio na svom sajtu, za Vulića je interesovanje pokazao povratnik u Seriju A, Krotone, i navodno je Zvezdin 24-godišnji vezista ''prvo ime u njihovoj beležnici'' u letnjem prelaznom roku.

Njemu ugovor ističe narednog leta, pa je sada prava prilika da i Crvena zvezda nešto zaradi od njegovog narednog transfera.

Prošle sezone upisao je 21 nastup u crveno-belom dresu i postigao tri gola, a novu sezonu otvorio je na prelep način pomenutim pogotkom za 3:0 protiv Pazaraca na ''Marakani''.

Posle nekoliko atraktivnih pojačanja, poput Kataija, Kange i Spiridonovića, Crvena zvezda sada za prioritet ima prodaju nekolicine igrača, a ne bi trebalo da iznenadi ako baš Vulić dobije adekvatnu ponudu, iako se to pre očekivalo od Garsije, Degeneka i pomenutog Gavrića.
-
baner kazino
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Friday, 07.08.2020
21:03

Ništa posebno, treba uzeti keš. Gol protiv Novog Pazara neće od njega napraviti fudbalera.

avatar
Dorotej
Friday, 07.08.2020
14:36

Problem jeste ako mora da se prodaju Velja, željko, Miloš. Razlog je da gomilu fudbalera ne možeš ni da pokloniš, a kamoli prodaš zbog velikih plata. Ko je to "zamesio" treba da odgovara, ne samo na rečima, već i u praksi, što znači izbacivanje iz kluba zbog ogromne poslovne štete. Iluzorno je očekivati da taj ili ti vrati odnosno vrate štetu iz svojih provizija.
A što se tiče Kange, ne delim mišljenje sa kritičarima. On zna da bude sebičan, to je istina. A dođu periodi na utakmicama kada trebaš sebičnog fudbalera. O čemu se radi? Setimo se derbija sa Partizanom i međunarodnih utakmica. Naš srednji red se bukvalno izgubi, vraćaju se lopte Borjanu čak i sa centra (poludim kad to vidim). Meni se Njegoš smučio na zadnjem derbiju, više od 90% lopti je poslao golmanu (a Borjan ponekad ima veći posed lopte od nekih veznih igrača što je apsurd svoje vrste) . Kako da organizuješ igru sa takvim veznim igračem? Nije bolji ni Vulić (više takvih je u Zvezdi, da ne nabrajam). Često dodaje mekane lopte koje se lako presecaju i zato predstavljaju nagaznu minu za naš gol. E tada trebaš Kangu kad je rasulo u srednjem redu, da davi loptu na sredini, ponekad dobro odapne sa 30 metara i više, jer i onako nema kome da je doda, jer će taj da je vrati Borjanu.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 07.08.2020
11:02

Pedeset puta bolji i 10 puta jeftiniji od Kange, ali sa sportskim Direktorom kakvog imamo transfer politika je katastrofalna jer sve promasaj za promasajem u oba smera.

avatar
Man united
Saturday, 08.08.2020
15:18

Нису иста позиција. Не пореде се бабе и жабе. Слажем се да је Вулић добар, наравно ништа специјално. Од Јованчића је бољи свакако. Бољи је и од владике Његоша, али Петровић тек треба да покаже свој потенцијал. Још остају Саного и Јовичић. Обојица бољи од Вулића. Код Вулића је додатни проблем што му истиче уговор. Ако не жели да продужи, нема сврхе да га задржавамо кад већ има понуда за њега.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 09.08.2020
11:37

Vulic moze da igra sve pozicije u veznom redu tako da ja ne mesam zabe i babe, nego kazem ono sto jeste. Srecno svima koji slave Geolora Kangu.

avatar
Marko Kralj
Friday, 07.08.2020
10:33

Jedan od boljih veznih igraca, samo nije dobio prostora.
Tehnika na zavidnom nivou.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 07.08.2020
11:04

Upravo tako, odlican igrac sa zavidnom tehnikom i velikom fudbalskom inteligencijom, ali Mrkela vise voli onog sebicnog i karakterno pokvarenog Kangu koji ce da rasturi Zvezdinu igru.