Nije samo Boaći - Zvezdi stiže još jedno veliko pojačanje?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.07.2018.
09:49
Izvor: Sportske.net

Dok čekamo na zvaničnu potvrdu transfera Ričmonda Boaćija iz Đangsua u Zvezdu stiže informacija da se crveno-beli vraćaju u trku za bivšeg mladog reprezentativca Srbije.

Epa/Milan Kammermayer
Epa/Milan Kammermayer

Povezane vesti

Navijači aktuelnog šampiona Srbije sa nestrpljenjem iščekuju potvrdu realizacije transfera Ričmonda Boaćija koji bi do kraja nedelje trebalo da se vrati iz Kine na jednogodišnju pozajmicu.

Teren je pripremljen, dogovoreni su finansijske odredbe pomenute pozajmice, pa sada ostaje da Đangsu "aminuje" realizaciju transfera.

Za to vreme na "Marakani" ne sede skrštenih ruku već uveliko rade na realizaciji još jednog transfera, odnosno angažovanja još jednog bivšeg igrača.

Više puta je tokom ovog leta pisano da je Goran Čaušić (26) na meti Crvene zvezde ali do sada nije bilo prostora da se taj transfer realizuje.

Vezista Arsenala iz Tule navodno je i dalje želja crveno-belih, s tim što ovoga puta postoje veći izgledi da Čaušić ponovo zaduži opremu kluba u kojem je ponikao.

"Novosti" pišu da nije sporna želja Gorana Čaušića da se vrati na "Marakanu" i ponovo sarađuje sa Vladanom Milojevićem, ali da transfer koči to što se dva kluba ne nalaze na istim talasnim dužinama po pitanju obeštećenja.

Rusi nisu želeli da se odreknu Čaušića za sumu manju od milion evra, a Zvezda to jednostavno nije želela i mogla da plati, ali se situacija izgleda promenila i sada postoji prostor da srpski šampion dobije igrača na "letnjem popustu".

Goran Čaušić je ponikao u Crvenoj zvezdi, sa omladinskom selekcijom je pod vođstvom Vladana Milojevića osvojio titulu, ali u prvom timu nije dobio priliku da se dokaže.

Nakon kratkog boravka na Banjici preselio se u Tursku, a pored Eskišehirspora i Manisaspora branio je još boje Osasune i Arsenala iz Tule. Za mladu reprezentaciju Srbije Čaušić je odigrao 15 utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brane Lala
Monday, 16.07.2018
17:54

Ja mislim da bi zvezdi trebalo dozvoliti da igra sa 15 igraca u polju. Nema smisla traciti tolike talente.

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 16.07.2018
11:37

On nije ni potreban,to je samo gomilanje igraca , ali dobro je da ima viska,u slucaju povreda i slicno,pa i dobru prodaju .. Samo napred, Jaki ste i dobri.

avatar
Firmino LFC
Monday, 16.07.2018
11:06

Тренутно нам није преко потребан, већ имамо топ тим само да се мало уиграмо!

avatar
indosrbija
Monday, 16.07.2018
10:52

Ne treba nam causic,tu smo popunjeni..a i treba malo davati sansu srpskom modricu,mladjanom veljku..

avatar
tomi selbi
Monday, 16.07.2018
09:53

Pa sta je ovo vise? Sta ce vam toliki igraci, kao da cete igrati, 4 takmicenja... Jbt Terza prodaje igrace, dug se ne smanjuje... Magija