Nije šala, Zvezda će imati dva tima u Ligi šampiona!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 28.08.2019.
14:27
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Sve zahvaljujući eliminaciji Jang Bojsa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Plasmanom seniorskog tima Crvene zvezde u Ligu šampiona i "crveno-beli" omladinci su dobili priliku da igraju istoimeno takmičenje u kategoriji do 18 godina.

Imena protivnika saznaće u četvrtak od 18 časova, pošto će omladinski tim biti u istoj grupi kao i prvi tim Crvene zvezde.

"Želeo bih da čestitam prvom timu, ali i da im se zahvalim na tome što su plasmanom u Ligu šampiona omogućili i nama da drugu godinu zaredom igramo u najelitnijem takmičenju za omladince. Bićemo nešto mlađi od ostalih učesnika, ali zahtevi u Crvenoj zvezdi su uvek najveći i u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo. Bez obzira na to protiv koga budemo igrali, svaki put ćemo ići na trijumf, tako smo vaspitani", rekao je šef stručnog štaba omladinaca Zvezde Slavoljub Đorđević za klupski sajt.

Klub može da registruje 40 fudbalera rođenih posle 1.1.2001. godine uz petoricu igrača godinu dana starijih, koji treba da ispune uslov dužine boravka u klubu (minimum dve godine provedene u Omladinskoj školi).

U timu Slavoljub Đorđević ima nekoliko fudbalera koji imaju iskustvo igranja najelitnijeg takmičenja za omladince - to su Milikić, Savić, Dedijer, Burmaz, Babić i Radulović. Pojačani kapitenom Novakovićem, Pantovićem, Lukićem, kao i drugim biserima, Zvezdini talenti će pokušati da ostvare što zapaženije rezultate na međunarodnoj sceni i preporuče se za seniorski tim Crvene zvezde.

"Igranjem na međunarodnoj sceni imaćemo priliku da se izmerimo sa najvećim evropskim ekipama i da vidimo gde smo u odnosu na njih. Takmičenje u Omladinskoj Ligi šampiona je nešto najbolje što je moglo da nam se desi. Imaćemo mogućnost da učimo od najboljih u smislu taktike i rada, i iskoristićemo to na najbolji mogući način. Još jednom, hvala prvom timu, ovo će biti veliko iskustvo za nas i spremni smo za to", podvukao je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 28.08.2019
14:37

Zvezda opet raste i u evropsku elitu vraca se.

avatar
Old_school
Wednesday, 28.08.2019
14:36

Imacete mogucnost, kao i ovi prosle godine, da vas Terza proda na kilo. Svakog za koga se dobije ponuda. Uz duzno postovanje sto je uradjeno za prvi tim, al ovo ke sramota koliko je klinaca budzasto prodato ove godine.