Nije šala - Igrači Dinama izlaze na ulicu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.04.2019.
11:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Dinama i članovi stručnog štaba odlučili su se na radikalan potez.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Ukazivao je predsednik Dinama Dragan Antić na tešku situaciju u klubu i najavljivao moguće "gašenje" superligaša iz Vranja, ali vapaji za pomoć nisu urodili plodom.

Zbog toga je prvi čovek Dinama odlučio da zajedno sa igračima i članovima stručnog štaba izađe na ulicu i na taj način iskaže protest zbog ponašanja lokalne samouprave.

"U sredu igramo utakmicu protiv Proletera, nemamo para za odlazak, smeštaj, hranu. Da ne pričam o tome da momci nisu primili platu tri meseca. Čekamo da nam novac uplati lokalna samouprava ali još uvek nismo dobili ni dinara", rekao je Antić.

Zbog toga su danas iz Dinama pozvali navijače i sve ostale građane na protest ispred Robne kuće koji će početi u 14 časova i 30 minuta.

"Dugujemo na sve strane, ne možemo više da funkcionišemo zato smo se odlučili na ovakav korak", poručuje Recko Antić.

Dva kola pre kraja preliminarnog dela sezone u Super ligi Dinamo zauzima pretposlednju poziciju na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markic85
Monday, 01.04.2019
13:32

Podrska od srca iz Nisa... za grad poput Vranja od presudnog je znacaja opstank u ligi, generalno za male sredine posebno jug Srbije! ! !

avatar
Mani2
Monday, 01.04.2019
19:52

Da za Vranje i Surdulicu mi je drago sto su u prvoj ligi.I da ostanu sto duze naravno da se resi to pitanje novca da niko ne bude gladan.A Radnicki nadam se do titule jos ove godine.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 01.04.2019
12:37

pa sad zele da im drzava pomogne???...kao da drzava nema vaznija posla...ako nemate uslove ugasite se ionako za bolje niste...tovarili vas svi redom i u poslednje vreme kupili par utakmica da bi uradili nesto i potrosili novac

avatar
DeXy \'92
Monday, 01.04.2019
12:31

Zvezda ce da vam pomogne