Nije ni zbog novca, niti zbog Lige šampiona - zbog čega se Čaušić vratio u Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.09.2018.
18:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Danas je sve objasnio...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dan posle fenomenalnog povratničkog debija u Zvezdi, obeleženog i njegovim golom u ubedljivom trijumfu od 6:0 nad Radnikom iz Surdulice, Goran Čaušić je u izjavi za klupski sajt otkrio koji je bio njegov motiv da se vrati u klub čiji je član već bio u mlađim kategorijama.

Iako mnogi smatraju da je Zvezdin plasman u Ligu šampiona bio taj neodoljivi ''magnet'' da se konačno realizuje transfer koji se i ranije najavljivao, pouzdani vezista uverava da su u pitanju drugi razlozi.

''Ovo je klub u kome sam ponikao, koji mi je mnogo dao i vratio sam se zato što ga volim. Nisam ovde zbog Lige šampiona niti zbog para, već kako bih ostvario svoj san i ostavio trag u svom voljenom klubu'', tvrdi Čaušić.

Jučerašnji pogodak protiv Radnika opisuje kao ''neverovatan osećaj'', ali već u utorak crveno-bele očekuje nešto mnogo važnije - premijera u Ligi šampiona protiv Napolija na ''Rajku Mitiću''.

S tim u vezi, Čaušić ima i jedno obećanje navijačima.

''Mogu da obećam da ću na terenu dati svoj maksimum, kao i svako iz ove ekipe. Znamo koji dres nosimo i za koga se borimo. Daćemo sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat.

Nije bitno ko će da postigne gol, bitno je da uspemo da obradujemo naše navijače i da pobedimo. Uz domaći teren i atmosferu kakvu prave zvezdaši mi možemo svakog da pobedimo'', poručio je Čaušić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Жико Тодоровић
Monday, 17.09.2018
00:55

Наполи није из сурдулице?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.09.2018
20:11

Ljubav prema Zvezdi je nasa najveca snaga.

avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 16.09.2018
18:45

Mogu samo da kazem da je Milojevic vec sada veliki trener. Ne samo da je spakovao ekipu na terenu, vec u ovakvoj konkurenciji kvalitetnih igraca on drzi svlacionicu na maksimumu. Klupa je juce burno slavila svaki gol bez obzira sto su se neki od njih po dolasku ove trojice preselili na klupu. Sujete nema medju njima, poginuce jedan za drugoga. U utorak ce biti svega samo nece biti brukanja Zvezde kako mnogi "zli jezici" prizeljkuju. Naspanovace njih Miloje za utorak samo tako...

avatar
BloodY RippeR
Sunday, 16.09.2018
18:38

Ma aj pricaj nam jos malo takve bajke. U takvu pricu mogu da poverujem samo ako iz dosta jaceg kluba koj ti nudi 5x veca primanja i standardan si u postavi i posle svega toga napravis ovakav potez. A sad cisto sumnjam da iko moze da poveruje u ovakve price. Sigurno se tako i Radonjic vratio iz Rome u kojoj je bio standardan i imao perspektivu da ode direkt u neki jos jaci pa onda napravio korak nazad iz ljubavi.