Nije Kolina, ali Italijani pričaju o srpskom derbiju, i to uz nostalgiju...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.09.2018.
09:10
Izvor: Sportske.net

Sad, možda bi neko rekao da nam se i smeju, ali srpski fudbal je zaista romantičan...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Derbi je prošao, svako je ostao u svom rovu, iako su u međuvremenu Zvezda i Partizan morali opet na teren, tokom nedelje pričalo se jedino o izjednačujućem pogotku šampion, odnosno o tome da li je lopta prešla liniju.

Pošto smo utvrdili da se Kolina nije baš bavio srpskim fudbalom, ipak, derbi nije prošao bez traga u italijanskim medijima.

Jedan od najpoznatijih portala, tuttomercatoweb donosi priču sa duela Partizana i Zvezde, potanko opisujući šta se sve dogodilo, a ilustracija je slika Pantića koji uz nevericu pita sudiju kako je video da je lopta prešla gol liniju.

Naslov teksta je "Nije zemlja VAR-a. To je Srbija", a u tekstu se navodi da bez video tehnologije fudbal itekako može da bude podložan greškama, skandalima, pogotovo greškama iz loše namere i zbog korupcije.

Na kraju, ljudske greške su sada pod kontrolom tehnologije.

"Da li ste nostalgični za prošlim vremenima", pita ovaj portal na kraju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 28.09.2018
15:23

E pametnih Italijana... Kritikuju nas jer nemamo VAR, a oni ni sa njim ne znaju da sude.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 29.09.2018
10:26

Vaši Grujići, Glođovići, Vujovići, Santrači, Široki, Vasići, Šegrti, Đokići, Simovići i ostali svi znaju da sude i bez VAR-a...ahahahaha...komedija od klubića.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 28.09.2018
12:37

Jesu Italijani pricali o doping kontroli koje nije bilo posle derbija. To je bio najveci problem 158. derbija, a ne cist gol Boacija.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 28.09.2018
15:23

Evo na Rai Uno Kolina govori kako je bio cist gol xxaxaxax. Pokopaj ga, kad ne zna.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 29.09.2018
12:42
avatar
nemam pojma
Friday, 28.09.2018
11:00

Realno, svi nas smatraju prevarantima i lopovima. Jednog dana, sa nekom poštenom vlasti, možda se i oslobodimo te stigme.

avatar
M_85
Friday, 28.09.2018
12:53

Ne smatraju nas zbog vlasti lopovima i prevarantima, vec zato sto neki od nas to i jesu, pa isli krali, ubijali i pljackali po evropi i svetu. Tako da, jednog dana sa nekim postenim narodom mozda se i oslobodimo te stigme.

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 28.09.2018
10:48

Ama,ljudi,pa dosta je o spornom golu.Gol jeste bio i kraj.Ali hajde,sporan.To ne vidi samo ko neće da vidi.Nikoga neću da prozivam jer bilo bi ih mnogo, a redakcija nebi tekst objavila.Radi se o tome da Je Partizanu u bliskoj prošlosti dosudjivano sve i svašta i do ne opravdanih produžetaka desetak minuta,ustvari,dok ne postigne gol.E, to su onih sedam uzastopnih titula.Dok smo mi svi hvatali se za glavu,smejali se znajući da tu pomoći nema,a jako malo komentarisali.Jeste,gol je bio,a Partizan je ovg puta bio bolji.Ovo sve je tačno i regularno.Ko to ne može da shvti neka plače biće mu lakše.

avatar
magister
Friday, 28.09.2018
10:46

Nažalost, ni smešno, ni dirljivo, nego uznemiravajuće, jer se radi o nama. Mi smo kao nekakav antimodel. Iz raznih vremena smo uspeli da izaberemo najgore, čvrsto to implementiramo u svoju suštinu, a na eventualne racionalne primedbe da to treba popravljati odgovaramo spinovima, podmetanjima, a kad to iscrpimo - pozivamo se na inat. Zanimljivo da vest* o Kolini jeste raskrinkana, ali nije utvrđeno ko ju je prvi pustio, što u današnje vreme uopšte nije teško, a ovde su se pojavili i komentari da je to namerno uradio neko iz uprave Partizana, pa onda tu vest raskrinkao, kako bi Zvezdu i Zvezdaše stavio na stub srama. Sad je to kao tema za zabavu. Zaista bi bilo lepo objaviti ko je prvi plasirao vest i takvog *novinara* odstraniti iz profesije. Ali, nekima su možda baš takvi najpotrebniji.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Saturday, 29.09.2018
11:28

Mislim da je blic prvi pustio tu laznu vest.