NIJE GOTOVO - Srbija dobija još jednog rivala?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.12.2020.
19:23
Izvor: Sportske.net

Juče je obavljen žreb, ali izgleda da spisak rivala može i da se produži.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti


Engleski ''Indipendent'' preneo je danas svoja zanimljiva saznanja da bi ovoj grupi mogao da se priključi i - Katar!

O čemu se radi?

Katar je kao domaćin Svetskog prvenstva podneo zahtev UEFA da tokom kvalifikacija igra prijateljske utakmice u okviru jedne od kvalifikacionih grupa, a ''Indipendent'' otkriva da su najveće šanse da se Katar priključi Grupi A, s obzirom da je ta grupa jedna od onih ''kraćih'', sa pet ekipa, mada se navodno razgovara i o opciji da ga UEFA svrsta i u grupe B, D ili E.

Katar bi na ovaj način pripremao svoju reprezentaciju za što bolji nastup na Mundijalu, a istovremeno bi dodatno promovisao Mundijal na evropskom kontinentu.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Ljubić
Wednesday, 09.12.2020
09:11

Bilo bi dobro da upadnu u nasu grupu.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Tuesday, 08.12.2020
21:05

Naravno da će u grupi sa "Cela Srbija je zvezdaška" reprezentacijom da bi zvezda mogla koji kubik drva da proda, iako se posle ispostavi da ni tamo ne mogu da igraju.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 08.12.2020
20:49

Ja sam juce cekao da se nastavi zreb i posle poslednjeg sesira:-D Neverovatno, kao da sam znao:-D I C grupa takodje ima 5 selekcija, zasto ih ne bi lepo tamo svrstali? Znate kako, Katar bi mozda pre trebao da odigra po dve utakmice sa Portugalom, Spanijom, Italijom, Francuskom i Belgijom ili po jednu sa Portugalom, Srbijom, Spanijom, Svedskom, Italijom, Svajcarskom, Francuskom, Ukrajinom, Belgijom i Velsom (naravno, bilo bi bolje za njih da to bude sa Ceskom, ali, sta je, tu je:-D), neka se celice malo:-D