Nije gotovo! Sale će ponovo na teren!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.05.2019.
21:12
Izvor: Sportske.net

Odigrao je Saša Ilić poslednji meč u Humskoj, ali je trener Partizana Savo Milošević poručio da to nije bila poslednja utakmica kapitena u crno-belom dresu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kapiten fudbalskog kluba Partizan Saša Ilić odigrao je večeras poslednju prvenstvenu utakmicu u crno-belom dresu na stadionu u Humskoj.

Nakon trijumfa nad Proleterom (2:0) trener crno-belih Savo Milošević čestitao je igračima i poručio da je od momaka tražio trijumf za Saleta.

"Čestitke mojim momcima, ne samo na ovoj utakmici nego i na poslednjih mesec dana tokom kojih smo izvukli dosta bitnih stvari za Partizan kao klub, za sledeću sezonu", rekao je Milošević i dodao,

"Rekao sam i pre ove utakmice da će ona biti u znaku legende Partizana. Znam da on ima pobednički mentalitet i da mu je značilo i danas da pobedimo i to sam i tražio od momaka, da daju sve za tri boda", kazao je trener Partizana.

Savo Milošević je potom poželeo sve najbolje Saši Iliću i uputio navijačima najbolju moguću pozivnicu za predstojeće finale Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

"Njemu naravno sve najbolje želim. Inače, nije on završio, imamo u četvrtak Kup tako da, Sale će još da bude na terenu", poručio je Milošević.

Očito da Savo Milošević planira da u četvrtak koristi kapitena Ilića, tako da će predstojeće finale Kupa Srbije biti poslednja utakmica u igračkoj karijeri Saše Ilića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke