Nije gotovo sa Partizanovim pojačanjima, povratak otpisanog?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.10.2020.
12:51
Izvor: Sportske.net, b92.net

Igra sjajno i Stanojević to više ne može da ignoriše.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti


"Zvali su me danas, nudili su mi stvarno odličan ugovor, ali ja kad dam reč ne gazim je", napisao je tada Ivanić na svom fejsbuk profilu.

Pet godina kasnije, Partizan je u poslednjim danima prelaznog roka ponovo veoma aktivan - stigli su Filip Holender, Ivan Obradović, Miloš Jojić, Svetozar Marković, očekuje se i Žan-Kristof Bajebek.

U međuvremenu su otišli Umar Sadik i Bojan Matić, ali prema saznanjima B92.net, ni tu nije kraj prelaznom roku u Humskoj.

Najnovija informacija je da Aleksandar Stanojević sada navodno želi da vrati i Nemanju Nikolića sa pozajmice iz subotičkog Spartaka!

Nikolić se tamo preporodio, igra sjajno, kako prošle, tako i ove sezone, proteklog vikenda je u pobedi nad Čukaričkim postigao dva gola, uz asistenciju...

Savo Milošević ga je precrtao prošle godine, nije više računao na njega, ali Stanojević, po svemu sudeći, želi da mu pruži još jednu šansu u Humskoj...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Tuesday, 06.10.2020
11:41

maneken nam ne treba

avatar
Osijek 51
Monday, 05.10.2020
14:20

E, moj Matara, ovo za upravu je OK, ali Savo..........puno je losih stvari uradio, tek se sada vidi koja je to pustos.....

avatar
Matara
Monday, 05.10.2020
12:55

Uprava odmag da pakuje kofere,cekamo da nam pobegnu komsije 9 bodova i da ispadnemo iz Evrope da bi dovodili igrace i terali druge iz kluba..jasno je kao dan zasto je Savo otisao.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 05.10.2020
12:54

Izgleda da savez blokira transfer da ce moci da dodje (da se vrati) tek u zimskom?!

avatar
Колатерална Штета
Monday, 05.10.2020
13:08

Ne mogu da blokiraju ako u sezoni nije igrao za 2 kluba i ako postoji dogovor Spartaka i Partizana...

avatar
Vlada Mutavi
Monday, 05.10.2020
21:09

Na žalost po propisima FSS Nikolić zaista ne bi imao pravo da se vrati u Partizan. Tačno je da Nikolić nije ove sezone odigrao ni jedan sekund u bilo kojoj zvaničnoj utakmici za Partizan, ali to nema nikakve veze. Po pravilima FSS ukoliko se neko od igrača pozajmi nekom drugom klubu, te u istom klubu bude registrovan kao iograč tog kluba, čak ni da za Spartak odigrao ni sekund, ne bi imao pravo da ponovo bude član partizana. Znači i da su hteli, pomenuti klubovi nisu mogli da se dogovore o eventualnom povlačenju pozajmice, jer pravila FSS nešt tako ne dozvoljavaju.
Zvanično rečeno, od Nikolićevog povratka u Partizan pre zimskog prelaznog roka definitivno nema ništa.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 05.10.2020
14:14

Videces da ce praviti problem, navodno ne sme da dva puta promeni sredinu u istom prelaznom roku, a to je jako glupo pravilo ako je tako...