Nije gotovo? Partizanova šansa za ex-reprezentativca u januaru?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 14.09.2019.
12:24
Izvor: Sportske.net

Partizan optužio FSS da ih je sprečio da dovedu nekadašnjeg štopera Srbije. Ali, on je i dalje slobodan igrač...

EPA/JOE CASTRO
EPA/JOE CASTRO

Povezane vesti

Partizan nije uspeo da angažuje Slobodana Rajkovića koji je otišao iz Palerma kao slobodan igrač pošto je klub pao u amaterski rang takmičenja.

Isprečili su se propisi, crno-beli su optužili FSS da je minirao čitavu priču, promenivši propis po kome samo jednog povratnika iz inostranstva van prelaznog roka.

Kvota je ispunjena za Lazara Markovića, pa Rajković nije zaigrao u crno-belom.

Pričalo se da će u Sampdoriju, ali to se nije realizovalo.

Rajković trenira sam.

"Idem korak po korak, mnogo radim, moram da budem spreman. Čekam pravi poziv, a kada će stići, nisam siguran"
, rekao je bivši reprezentativac.

Možda je to šansa za Partizan u januaru, jasno da bi bio ogromno pojačanje za crno-bele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Sunday, 15.09.2019
00:10
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 14.09.2019
16:07

zvezdi ne odgovara da SL završi na 15. mestu UEFA-ine rang liste, a FSS je tu samo da sprovodi zvezdine želje i zamsli. Zašto zvezda ne želi 15. mesto? Zato što je namestila sva naredna prvenstva i samim tim sebi kvalifikacije za LŠ dok je ovakva situacija u srpskom društvu, zato što bi 15. mesto značilo da bi još neki srpski klub osim zvezde mogao da igra LŠ ili LE, u suprotnom samo bi zvezda bila u poziciji da igra LŠ ili LE što bi je dodatno favorizovalo ekonomski, a zatim i na svaki drugi način. Naravno neće zvezda namerno gubiti u LŠ, ali nemojte se začuditi ako u BG bude poslat sudija iz UEFA-e koji će rešiti utakmicu u korist AZ Alkmara ili ako Partizan dobije novu kaznu nakon Junajteda kod kuće i ukoliko bude startovao odlično u grupnoj fazi LE da neće biti novog pokušaja izbacivanja Partizana iz UEFA-e. Cilj zvezde je da svede Partizan na nivo ostalih klubova u Srbiji i da ima preko 90% navijača da bi mogla da podigne budžet uz pomoć njih. Jasno je FSS 3.septembra rekao Partizanu da ne može da dovodi pojačanja jer su 3.septembra zabranili dolazak više od 1 igrača iz inostranstva, ne može da iskoristi novac koji je obezbedio ulaskom u LE da se pojača i da eventualnim uspesima zaradi još veći novac i ugrozi zvezdu da možda kroz kvalifikacije za LE naredne sezone ne igra Evropu. Navijači Partizana koji misle da preterujem, da nisam ozbiljan ili da mrzim zvezdu, odmah pređite da navijate za zvezdu, nemoj da gubite vreme i živce jer će takvi koji tako misle pre ili kasnije nakon uništenja Partizana preći da navijaju za zvezdu, prvo u evropskim, a onda i u domaćim utakmicama. Ako vam do sada nije bilo jasno da sve što pišem idem ispred vremena, ne gubite vreme sa mnom i Partizanom.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 14.09.2019
13:59

Partizan je doveo ili pozajmio bivse igrace Rome, Arsenala, Cska, Liverpula a evo mozda ce i Celsija. Ne znam zasto nisu opet uzeli Pantica, vidim da je pozajmljen madjarima a to nema logike, nemaju oni vise para.

avatar
Marko Kralj
Saturday, 14.09.2019
13:09
avatar
ŠDanilo
Saturday, 14.09.2019
12:30

Ako ne igra ni jedan meč do januara, bolje da ne dolazi.