Nije došao u Zvezdu zbog - supruge?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 09.06.2019.
12:12
Izvor: Sportske.net

Ne toliko redak slučaj u svetu fudbala.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas započela pripreme za novu sezonu u kojoj je očekuju veliki izazovi.

"Crveno-beli" žele da ponove sličnu sezonu kao godinu za nama kada je ekipa ostvarila istorijski plasman u Ligu šampiona.

U Ljutice Bogdana je već stigao Radovan Pankov, a generalni direktor Crvene zvezde otkrio je novinarima da jedan fudbaler nije potpisao za Zvezdu zbog - supruge.

"Alehandro Galvez je imao kupljene karte za Beograd, ali mu žena nije dozvolila da dođe u Crvenu zvezdu", istakao je Terzić.

Fudbaler Raja Valjekana je trebalo da bude prvo pojačanje "Crveno-belih", međutim umesto njega stigao je defanzivac Radničkog iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 09.06.2019
19:32

Како због жене, да јој можда Срби не одговарају у кревету.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 09.06.2019
13:08

Dobro je jer nama ne treba papucar.

avatar
Südkurve München
Sunday, 09.06.2019
13:07

Sta bi ono, BG je atrakcija u svetu ??
Tako kazu ovi nasi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.06.2019
12:29

Lepo je čuti priče o likvidnosti, o licenci i o monitoringu UEFA-e koje dolaze iz zvezde i sve bi tu bilo u redu da igračima zvezde ne kasne sada već više od 3 plate koji ne žele ili ne smeju (zaključite sami) da tuže zvezdu pa zahvaljujući tome je zvezda likvidna, ima licence i prošla je monitoring. Takođe zvezda na papiru nudi strancima velike plate čak i za špansku Primeru, međutim ti stranci dolaze do pravih informacija o poštovanju ugovora od strane zvezde i šta sledi ako se ne ispoštuje odnosno ukoliko igrač ne zadovolji zvezdu. Zato stranci prvo prihvate primamljivu ponudu, a onda odustanu. Nije lako, treba umeti pa spiskati 50M € za jednu sezonu, a onda juriti pojačanja igračima kojima su ugovori pojačavani čak i za po 50% plate. Bravo mađijo, volim te hahahaha

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 09.06.2019
16:15

Lepo je citati tvoje partizanske lazi na svakoj vesti o Zvezdi jer to ljepoj vasoj bas nista ne vredi.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 09.06.2019
16:29

Da kaze da se prolaze kontrole lagano sta je tu sporno? :) Ti si inace u finansijama Zvezde pa znas sta je i koliko potroseno,napisi na jos nekom internet portalu isti komentar,ili te malo placaju za botovanje :)