Nije dobro - Partizan dobio ozbiljnog konkurenta u borbi za Raću!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.01.2018.
22:13
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije čekaće završnicu zimskog prelaznog roka kako bi pokušao da realizuje transfer Radosava Petrovića ali je već sada jasno da će u toj trci učestvovati ozbiljan takmac.

Epa/Thomas Delley
Epa/Thomas Delley

Povezane vesti

Čelnici fudbalskog kluba Partizan otkrili su prethodnog petka da će jedna od meta crno-belih u zimskom prelaznom roku biti vezista Sportinga Radosav Petrović koji ne može da računa na mesto u timu iz Lisabona.

U Humskoj su procenili da bi svog bivšeg igrača mogli da dobiju na jednogodišnju pozajmicu ali će posao oko dovođenja Raće Petrovića očigledno biti izuzetno komplikovan.

To se može zaključiti na osnovu izjava Miloša Vazure i Ivice Ilieva koji su poručili da će taj transfer možda biti realizovan tek u smiraj prelaznog roka, ali i zbog činjenice da se u trku uključio i ozbiljan takmac iz Primere.

Španska radio stanica "COPE" i portuglaski list "Record" prenose da je Malaga već krenula u pregovore sa Sportingom i da, kao i Partizan, želi srpskog vezistu na pozajmicu do kraja sezone.

Zanimljivo je da Malaga u svojim redovima već ima srpskog internacionalca koji je doveden na pozajmicu, a radi se o Zdravku Kuzmanoviću koji je stigao iz Bazela.

Pomenuti izvori tvrde da je Malaga jedini klub koji je Sportingu poslao zvaničnu ponudu za Radosava Petrovića, tako da ostaje da se vidi koji će biti sledeći koraci beogradskih crno-belih.

Partizan je ove nedelje prodao Evertona Luiza italijanskom Spalu tako da nema nikakve sumnje da će šampion Srbije do kraja zimskog prelaznog roka tražiti kvalitetnog defanzivnog veznog ne bi li nadomestio odlazak sjajnog Brazilca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 20.01.2018
11:10

Koliko je ovaj ILIJEV ne sposoban covek!! Pa dovedi nekog drugog igraca sta si se navrzo na Petrovica nije on jedini zadnji vezni

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 20.01.2018
10:32

Trazimo dalje, ionako bi taj centralni vezni kojeg cemo dovesti morao da bude spreman za Cehe jer ocigledno necemo traziti i imati mnogo novih igraca u prvoj postavi. Zdjelar (Medojevic ide u Darmstad, nista od njega), STRANAC centralni vezni i STRANAC spic, a na leto i novi desni bek (Gajic) i neko kvalitetno resenje po levoj strani (Sulejmani/Drazic), ali i neki novi stoper ukoliko se niko do tada ne pokaze kao pouzdan. Zbog cega se jos ne zna da li ce biti otkupljen Panticev ugovor? Ne znam ni kako njega da racunam na duze staze, a voleo bih da imamo ovakav tim za kvalifikacije: Stojkovic- Gajic, ?, Mitrovic, Antonov- ?, Zdjelar- Tosic, Pantic, Sulejmani- ?. Ako se Suma ne pokaze u ovoj polusezoni, nema razloga da ostane u Partizanu i sledece sezone pa makar ga prodali i za ispod miliona evra, a ta trojica (ili dvojica) stranaca bi morala da naprave razliku i budu taj nas tas na vagi kao sto su nekad bili Zuka, Moreira i Dijara.

avatar
Offside
Saturday, 20.01.2018
17:15

Oko Panticevog ugovora se prica sa Celzijem,to bi trebalo da bude gotova stvar.

avatar
Offside
Saturday, 20.01.2018
17:46

Tako je to uvek sa Ivicom.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 20.01.2018
17:30

Znam da se prica, ali to se oteze i proteze (do) unedogled...

avatar
Vrlo intelektualno
Saturday, 20.01.2018
00:01

Odlicno,vidim da cemo biti vrlo uskoro kao KK,skroz sistemski unisteni.

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 20.01.2018
09:30

Da, nema vise sistemskih para.nTi si intelektualac bar to mozes da shvatis.

avatar
magister
Friday, 19.01.2018
23:45

S obzirom da smo ga prodali za najnižu ponudu, sad treba da nastavimo u istom stilu. Na primer, s obzirom da su u Sportingu baš neki dobri ljudi, da im ponudimo duplo više od ostalih.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 20.01.2018
10:24

O tome se ni ne razmislja, samo (jednogodisnja) pozajmica dolazi u obzir. A sta ako je Everton stvarno hteo samo u SPAL?

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Sunday, 21.01.2018
10:04

Isto onako kako je moguce i da smo i dalje u minusu deset miliona evra, uvek ce odrzavati to -crveno- sve dok ne postanemo privatni klub, a ocigledno je postala praksa da niko ne dobije te premije jer je to no sto igraci oprastaju. Problem je sto se to uporno koristi kao sredstvo za ucenu u razgovorima i pregovorima oko odlaska iz kluba, problem je sto vrlo cesto igraci na konto toga dobiju papire da su slobodni igraci cime se direktno steti klupskoj kasi, problem sa tim je sto oni zapravo i ne oprastaju to klubu kao zajednickom dobru nego to na kraju ipak neko uzme, a nije tesko pogoditi i ko to naplacuje i skida sa klupskog racuna...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 20.01.2018
22:40

Pa Everton je i zaslužio da mu izađemo u susret, mene više brine to što je oprostio 100 000 € dugova, a mi zaslužili 20 miliona € od leta, kako je to moguće

avatar
Salone
Friday, 19.01.2018
23:32

Ala su zapeli kao da je neka igracina a ne prosecan igrac koji par godina nije sutnuo loptu

avatar
Nenad Van Sebe
Friday, 19.01.2018
23:30

Ako, ako.. Ajmo i Tawambu da prodamo pa da ne nađemo zamenu. Ilijev, baš si razočarao!

avatar
Saturday, 20.01.2018
11:18

Sta ce nam zamena za Tavambu , pa imamo igrace i iz nase skole koji mogu da ga zemene, pa nije Tavamba nesto tolko poseban igrac da ga ne moze neko zameniti iz nase lige i nase skole! Petrovica ne treba nikako dovesti, ni pre nije valjao a ne sada!