Nije dobro, Kolarov "pocrveneo", da li je ovo za isključenje?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 06.09.2020.
22:02
Izvor: Sportske.net

Srbija sa igračem manje na početku drugog dela meča.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije ostala je sa igračem manje pošto je Aleksandar Kolarov zaradio drugi žuti karton na početku drugog poluvremena.

Igrao se 49. minut kada je kapiten "orlova" sprečio napad Turaka i tom prilikom zakasnio da interveniše na loptu, pa je Sangare iskoristio činjenicu da je prvi došao do nje i iznudio prekršaj za svoj tim.

Sudija Kulbakov se nije mnogo premišljao, pa je pokazao Kolarovu put ka svlačionici.

Detalj iz 49. minuta pogledajte OVDE.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Monday, 07.09.2020
02:53

Ne, to ni slučajno nije za isključenje, to je samo za žuti karton. Nažalost u fudbalu kada skupiš dva žuta kartona na istoj utakmici moraš da izađeš sa terena bez prava zamene. Neki to zovu isključenje, neki odstranjivanje viška igrača sa terena kojima jedan žuti karton nije dovoljna opomena, neki nekako treće, ali suština je da smo svakako oštećeni. :D

avatar
siroliver
Monday, 07.09.2020
00:08

Cist zuti, sta je nejasno?

avatar
crno-crveno
Sunday, 06.09.2020
22:21

Isao je direktno na igraca tj isao je po svaku cenu spreci gol. Opravdano i ispravno sa njegove strane ovo nije smeo dopusti igrac koji je trcao pored turcina kolarov uradio sto je morao jer bi ovo bio cist gol. Ovaj drugi je trebao odma da ga srusi kad je video da ce ga pretrci.

Ovo je cak sta vise mogao da se sudi direktan crveni jer posle kolarova nije bilo nasih igraca i imao je cist put do gola ali opravdano od kolarova.