Nigerijski mediji o Sadiku - Koji klubovi se interesuju i šta će mu dodatno povećati vrednost?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.08.2020.
20:13
Izvor: Sportske.net

Uskoro bi iz Nigerije mogla da stigne važna vest.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Odličnim igrama u prošloj sezoni, napadač Partizana Umar Sadik izazvao je veliko interesovanje inostranih klubova, mogli su crno-beli još zimus mnogo da zarade na njegovom transferu, ali je procenjeno da će vrednost nigerijskog napadača da već ovog leta bude još veća.

Situaciju oko Sadika prate i nigerijski mediji, koji ovih dana prenose nedavnu izjavu trenera Partizana Sava Miloševića da je Sadikova realna vrednost, po njegovoj oceni, oko 20 miliona evra.

Takođe, navode da se među zainteresovanim klubovima izdvajaju Monako, koji je zimus već kupio Strahinju Pavlovića iz Partizana, kao i Lil.

Sve je začinjeno još jednom najavom.

Nigerijski ''OwnGoalNigeria'' prenosi da se uskoro očekuje da Sadik dobije poziv u reprezentaciju Nigerije, što bi moglo da mu dodatno poveća vrednost na tržištu, čemu se, naravno, i u Partizanu nadaju.

Narednu utakmicu reprezentacija Nigerije trebalo bi da odigra 8. septembra u okviru kvalifikacija za Kup Afričkih Nacija, protiv Lesota. Dakle, vrlo brzo satznaćemo hoće li Sadik dobiti taj poziv i početi da ''rešeta'' i u dresu nacionalnog tima, ili će još morati da se strpi.
-
Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke