Ni Zvezda, ni Partizan, ''Orlić'' pojačao Javor!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.01.2016.
11:37
Izvor: Sportske.net, fkjavor.com

Aktuelne novogodišnje praznike, klub iz Ivanjice obeležio je i jednim velikim pojačanjem.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Ekipa Javor Matisa u nastavak sezone ući će jača za omladinskog reprezentativca Nikolu Bjelanovića, koji je sa ivanjičkim superligašem potpisao ugovor na tri godine.

Radi se o dosadašnjem fudbaleru Lokomotive iz Beograda, koji je najbolje ocenjeni igrač na poziciji desnog beka u Omladinskoj Superligi Srbije.

Član je naše omladinske U19 reprezentacije, a kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, interesovanje za Bjelanovića pokazivali su i Partizan i Crvena zvezda.

''Bjelanović je bio pod budnim okom dva najveća fudbalska kluba u zemlji, ali je zahvaljujući uspešnim pregovorima sa sportskim menadžementom Javor Matisa ipak obukao beli dres kluba iz Ivanjice'', navode Ivanjičani.

Njega je u Ivanjici zvanično predstavio sportski dirtektor Javor Matisa Nikola Lišanin.

''Pratili smo ga duže vreme i porcenili da je kvalitetom  i zalaganjem  dorastao  da zaigra u Super ligi Srbije. Uspeli smo, na obostrano zadovoljstvo, da  napravimo dogovor  tako da će Bjelanović  biti priključen prvom timu od starta priprema.

Naravno, ravnopravno uz sve druge igrače, boriće se za svoje mesto. Reč je o veoma talentovanom igraču i verujemo da će njegov kvalitet tek doći do izražaja'',
istakao je Lišanin.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke