Ni ''Grobara'', ni golova, odluka u Mađarskoj!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.08.2017.
22:52
Izvor: Sportske.net

Vladimir Stojković na povratničkom debiju u dresu Partizana sačuvao mrežu, na kraju izrastao u junaka, ali za razliku od nekih prethodnih mečeva, sada je ''škripalo'' u ofanzivi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

''Šahovska partija'' Marka Nikolića sa svojim doskorašnjim klubom večeras je pred gotovo praznim tribinama u Humskoj završena remijem bez golova, 0-0, pa ćemo konačan epilog saznati za sedam dana u Mađarskoj kada će Videoton biti domaćin.

Bez podrške navijača, Partizan nije bio na očekivanom nivou, a ako je za utehu pristalicama crno-belih, ovoga puta nije bilo kikseva u defanzivi koji su protiv Olimpijakosa skupo koštali Đukićev tim.

Prvo poluvreme bilo je prava uspavanka, kako zbog ambijenta pred praznim tribinama, tako i zbog onoga što se dešavalo na terenu.

Vrlo malo situacija koje bi se mogle izdvojiti. Jedina prava opasnost po gol Videotona u ovom delu igre bila je kada je kapiten crno-belih Miroslav Vulićević snažno šutirao pod prečku iskosa sa desne strane, ali je golman gostiju uspeo da izbije tu loptu.

Takođe, bila je i jedna ''sumnjiva'' situacija u kaznenom prostoru Videotona, kada je Đurđević bio povučen, ali za sudiju to nije bilo dovoljno za penal.

S druge strane, gosti su nešto opasniji bili u finišu prvog poluvremena, kada su imali par obećavajućih situacija, ali na kraju nije bilo prevelike opasnosti po gol Vladimira Stojkovića.

Prvo poluvreme obeležile su i dve povrede fudbalera Videotona, najpre Hadžića u 32. a onda i Marka Šćepovića desetak minuta kasnije. Umesto Hadžića ušao je Gereši, a Sabo je zamenio nekadašnjeg napadaa Partzana.

To nisu bili jedini maleri za ekipu Marka Nikolića, jer je u nastavku meča zbog povrede teren morao da napusti i Ezekijel Henti, koga je od 77. minuta zamenio Hadžić.

Partizan je tokom drugog poluvremena bio nešto konkretniji, Janković je imao sjajnu situaciju za slobodan udarac sa 18 metara po sredini, ali ga je veoma loše izveo i prilika je propala.

Uroš Đurđević je u 69. minutu uspeo da zatrese mrežu Kovalika, ali je taj gol poništen zbog prethodnog prekršaja koji je napravio napadač Partizana.

Pokušao je trener Partizana Miroslav Đukić i sa Ilićem, Đuričkovićem i mladim Jovanovićem umesto Sume, Jankovića i Đurđevića, ali rezultata nije bilo.

Prava drama u poslednjim sekundama pred golom Partizana, stopostotna prilika za Patkaija, ali je Stojković sjajno reagovao.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Never-Walk-Alone
Friday, 18.08.2017
12:09

Nažalost, sramna igra našeg Partizana sinoć. Prosto ne razumem šta je Djukiću sa dugim loptama na Tavambu ? Sa konstantnim ispucavanjem Stojkovića ? Naravno da ce svaku loptu da izgube. Vezni red nemamo. I da prodju dalje, sta cemo posle ? Djukicu opameti se !

avatar
Pizdic
Friday, 18.08.2017
02:28
avatar
magister
Friday, 18.08.2017
00:27

Deluje kao da je ove sezone naredba da se upropastimo. Vidi se da je Đurđević u odlasku, znači: Milenković, Leonardo, Mihajlović, Đurđević. Nazire li se koncept? Dva zadnja vezna i dve polutke-polušpica-krila, da bi ta igra funkcionisala bekovi moraju biti izuzetni, prodorni i tehnički potkovani, čvrsti pozadi, opasni kad nadiru prema šesnaest, da bi se dupliralo na stranama i da bi im se priključivao i jedan od špiceva, pravio višak... Mi imamo borbene bekove, koji igraju pošteno, ali nemaju taj napadački kvalitet. Bez graditelja, dok ne uđe Sale, koji i sam nikad nije bio pravi playmaker, mi protiv iole angažovanijeg i ozbiljnijeg tima - ne igramo ništa. Kad se tome doda da u igri nema strasti, da delujemo istrošeno, ispumpano, nezainteresovano, bez motiva... Eeeeej, umesto da kidamo, mi otaljavamo najvažnije utakmice. Znači, od načina na koji funkcionišemo u prelaznom roku, do načina na koji igramo, kao da ispunjavamo nekakav mračan zadatak.

avatar
Dikan
Friday, 18.08.2017
15:07

Bravo!!! U centar!!!

avatar
Herkules88
Friday, 18.08.2017
00:19

Nisam skoro gledao dosadniju utakmicu, obe ekipe očajne

avatar
Sasa1969
Thursday, 17.08.2017
23:44

Ni Grobara, ni golova, ni ekipe, ni trenera, neka sad g-din Pantić koji je veliki poznavalac fudbalske igre proziva one koji komentarisu, nek mi sada kaže kako to Partizan igra i koju viziju ima trener. Mi smo bas tužna ekipa, nijedna linija tima ne funkcionise, nepovezanost, nesigurnost, jako los pristup, utakmica odigrana na nivou nižeg ranga. Igra nam Sasa Ilic, usao covek da poveze rastrzanu igru kaze trener,eeee jadan je fudbal kad je tako, nemamo ni adekvatne zamene, nemamo karakter i nemamo ono najvaznije m.. a. Ako nam po recima Pantića LE nije moranje, onda ne moramo ni da se trudimo u prvenstvu. Suma... coveka ni krivog ni duznog napravise na igračinu, a on ne zna gde se nalazi.. Verovatno imamo novca u izobilju pa nista strasno sto smo potrošili na njega. Đurđevića prodati sto pre, neće nam trebati..

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 17.08.2017
23:30

Posle utakmice Krasnodar - Zvezda ova vasa izgledala je kao utakmica seoske lige. Drzte se partizai,pobedite tamo,umete vi mnogo lepse igrati nego sto ste to uradili veceras

avatar
PLAYBOY
Thursday, 17.08.2017
23:19

jad i cemer...ja ne znam kad sam pogledao losiju utakmicu od ove...sad idemo Videotonu kuci pred noge...ako se nesto znacajnije ne promeni u igri nema cemu da se nadamo...totalna nepovezanost u igri, vezni red kao i da nemamo..Suma se jos nije snasao, Djurdjevic i Tawamba odseceni, levi nek Miletic standardno los, ja ne znam sta jos treba da se desi pa da ga zameni, dok je celavi Miletic sve zatvorio, samo mu je jednom pobegao igrac al ok, Jevtovic mesar teski, ko njemu rece da se bavi fudbalom ja ne znam...moram da pohvalim Radina, momak je radilica velika...sve u svemu ovo sto sam video ne daje mi nadu da se nadam prolazu mog Partizana.nPS: dobra odbrana Stojkovicu!

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 17.08.2017
23:12

Zalosno kad mora da ulazi cetrdesetogodisnjak da pojaca igru.Sramota za upravu i trenera.Gde je najskuplji igrac,je li igrao veceras?Dok ne dodjeStolica nece biti napretka sa ovim timom.Nema igre,sve neki trkaci,skakaci,osim Ilica niko nije poneo mozak na utakmicu.Jankovic se vec uobrazio i misli da je nesto i pocinje da odmaze.Radin u prvo je drugi igrac nego Radin u drugo poluvreme.Samo da Kosovic poboljsa duel igru da vidimo neki pas za gol inace sa ovima tesko

avatar
ubipacijentic
Thursday, 17.08.2017
23:06

Mislim da je sada svima jasno zasto je Stojke doveden.Da bio protiv Oli bilo bi sve drugačije al nema veze dajemo gol u gostima i idemo u LE sigurno.

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 17.08.2017
23:06

jedva se prvukosmo u prduzetku sreca

avatar
pre svega SRBIJA!!
Thursday, 17.08.2017
23:05

Ja stvarno ne znam koji izraz da upotrebim za vecerasnju igru partizan. nDjukic bez komentara

avatar
Nemanja Petrovic
Thursday, 17.08.2017
23:04

Ocete reci,nema Leonarda nema golova.Mi bi ove lagano sa njim dobili,garantujem bilo bi 3 gola u mrezi Videotona.Ne mogu verovati samo da je Miletic uputio onaj centarsut kod ponistenog gola Djurdjevica,sta reci za Stojkovica,da nam je Kljajic prosli bi ko bosi po trnju,kao i da nam je Cirko bio tu,Ćela Miletic zver.

avatar
Petar Petar
Thursday, 17.08.2017
23:04

Dobro, bar je Djuka uspeo da uspostavi sistem. A sistem se zove kako igrati najruzniji fudbal u Evropi. Neverovatno je da su ovi iz uprave sa ovakvim timom najavljivali grupe Lige sampiona. Sa beskorisnim igracima u veznom redu i sa pola tima koje je toliko nonsalantno da boli kad ih gledas. Sa dva beka koji centarsut pogode samo kad nema ni jednog naseg u sesnaest. Znaci, vratili smo se dve godine unazad. Plus ovaj mali Suma koji ocigledno misli na letovanje da je dosao. Iskreno, ja da se pitam afrikanca ne bih doveo nikad ako nije neki zadnji vezni koji je izdrzljiv kao kamila, sve ostalo u napadu i u odbrani ako nije ono iz top timova Evrope je besmisleno dovoditi i bacati pare. Ej, pa mi bunarimo i protiv deset puta gorih ekipa, a kad naidju neki koji nesto malo znaju dva pasa ne mozemo da spojimo. Znaci, sa ovakvim zalaganjem, sa ovakvom preciznoscu kod dodavanja, ubice nas Zvezda na derbiju, jer oni jedino to i igraju, kao sto je i Cuka sa ovim Milojevicem, ceka se greska i onda svi juris. A mi pravimo po pedeset gresaka na utakmici gde jednostavno ozbiljni fudbaleri ne bi smeli. Sve u svemu prilicno tuzna predstava Partizana veceras, haoticna, bez neke ideje kako i sta, sreca pa ni ovi nisu nista drugaciji, inace da je neka ekipa koja ume vise sa loptom bilo bi veceras po nosu sigurno.

avatar
Thursday, 17.08.2017
23:04

Djukic lazna legenda LOL

avatar
dacha
Thursday, 17.08.2017
23:03

odvratna utakmica za gledanje da nije tuzno bilo bi zalosno,Stojke nas spasao bruke,jedina dobra stvar je ta sto cemo imati vise nasih navijaca tamo nego u Beogradu

avatar
Thursday, 17.08.2017
23:02

Zakazali smo u organizaciji igre i u tehničkim detaljima kao što su pas i prijem ali ono što ne može više da se zanemaruje to je suđenje. Partizan je na poslednjih 7 utakmica (Zaglebje x2, Budućnost x2, Olimpijakos x2 i sada Videoton) imao korektno suđenje samo u dvomeču sa Budućnošću. Večeras nije dosuđen očigledan penal nad Đurđevićem - držanje obema rukama za dres dok mu lopta ide na glavu, a kasnije dosuđena dva prekršaja Đurđeviću u napadu koji su manjeg intenziteta, u tim situacijama je Đurđević bio u šansi i dao gol. Hvala RTS i fantastično-realnom Strajniću što smo videli i čuli da li su igrali rukom u šesnaestercu, ako jesu to je još jedan nedosuđeni penal. Nije to sve, u 46' Henti je sa obe noge, đonovima startovao na fibulu Jevtovića što je direktan crveni karton ali za sudiju koji je očigledno došao po zadatku nije bio ni prekršaj. Imao je Juhas šansu nakon prekida, nakon očiglednog prekršaja u napadu. Na kraju dok Jevtović pije vodu cela ekipa se davi, zadnji vezni koji čuva igrača na minimum 5 m od sebe tokom cele utakmice, dok oni imaju napade kroz sredinu po njegovoj strani on trčkara lagano kao da je Mesi ili Ronaldo, a na kraju je isto tako -čuvao- Patkai kojeg je Stojković sprečio da reši utakmicu kad već sudija nije uspeo. Sramota za Partizanovu školu fudbala da ovako neškolovan igrač poput Jevtovića igra, a da se valjda iz Partizanovog stafa čuje: bravo Jevto, Jevto majstore. Ponoviću na 5/7 poslednjih evropskih utakmica je Partizan oštećen.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 18.08.2017
11:55

Zašto mi ne pokušamo sa EL Monirom na levom krilu, nije mi jasno.

avatar
PLAYBOY
Friday, 18.08.2017
13:44

vidis da mu ne daju da igra

avatar
Kilavi Milojko
Friday, 18.08.2017
11:59

Ти никад ниси сам.... Фасцинантно умеће самообмањивања..... Све више и више се дивим твом таленту.

avatar
kizito
Thursday, 17.08.2017
23:02

Cini mi se da Partizanu fali jos jedan,tj treci Nemanja Miletic.Treba ga potraziti na trzistu a ako nema onda potraziti u telefonskom imeniku,i to u devastiranim podrucjima: Vladicin Han,Crna Trava,Babusnica...Tamo se moze naci jeftin treci Nemanja Miletic,a protivnici bi bili skroz zbunjeni.

avatar
Nicklas Bendtner
Thursday, 17.08.2017
23:00

Fali im trener koji ce da zagrmi u svlacionici I prodrma ih malo. Bezvoljni igraci, a kako i da ne budu kad ih ovaj kuje u zvijezde I kad gube I dobijaju. Po meni su previse respektovali ovaj Videoton samo zato sto ga Mare vodi jer su bas prosjecna ekipa. Ekipa u kojoj napad predvode Scepovic i vec ozbiljno star Lazovic nije ona koje se treba plasiti. Po meni ako izadju u madjarskoj hrabrije I srcanije rezultat ne bi smio izostati.

avatar
El_nikolic
Thursday, 17.08.2017
23:00

Greota sto ce jedan od ova dva kluba igrati u grupi, samo ce umrtviti svaku utakmicu..

avatar
paok
Thursday, 17.08.2017
22:59

Nije skripalo nazad jer ovi nisu ni napadali, cim su krenuli u malo ozbiljniji napad odmah zicer. Ocaj od igre, bez ijedne sanse. Vise nisam siguran jesu li nam igraci toliko losi ili je do trenera. Po meni ako Djukic ostane do kraja Avgusta treba da casti sve zivo.

avatar
Sporske me ugasile
Thursday, 17.08.2017
22:59

Evo jedan komentar na obe utakmice. Nije Zvezda odigrala nesto sjajno u Rusiji,imali su i dosta srece ,pre svega zbog onog ponistenog gola ali ovo sto smo gledali od Partizana je jad i ocaj. Navijam za Partizan ali ovako dosadnu utakmicu nisam gledao jos od one grupne faze Lige Sampiona kad su Juve i Atletiko Madrid resili da odigraju 0:0. Zvezda je mozda i zasluzila da ode u Ligu Evrope ali Partizan nikako nije. Ovaj trener je ozbiljan problem za tim ,jer tim nije los. Marko Nikolic bi ih sve isamarao jos na poluvremenu zbog ove igre i pobedili bi ih bar 2:0. Srecno i Zvezdi i Partizanu u revansima jer je ovo idealna prilika da se ode u Evropu i zaradi neki dinar. Zvezdi ce biti teze ali oni su bar nesto pokazali za razliku od Partizana.

avatar
Algebra
Thursday, 17.08.2017
22:58

Jadno da jadnije ne može. Suđenje jeste bilo očajno (čist penal, verovatno i čist gol poništen, nedavanje drugog žutog onom ofarbanom crnji, brdo sitnih faulova koji nisu svirani...), ali to nikako nije opravdanje za ovaj ultra-jalovi (a ne ultra-ofanzivni kako je najavljivano) Parizan.

avatar
SamoPartizan
Thursday, 17.08.2017
22:58

Ocajna igra,rezultat solidan..

avatar
VREBA KEBA
Thursday, 17.08.2017
22:57

Koliko nekvalitetna utakmica u odnosu na utakmicu Krasnodar-Zvezda. Kad je usao Sasa Ilic povezali ste se, ali nijedan opasan sut niste imali. Mislim da u derbiju necete imati cemu da se nadate.

avatar
Che NS
Thursday, 17.08.2017
22:55

Sve mi to nesto kilavo...nekako mlako...kao da nemaju motiva!!! Nisam bas nesto optimista!!! Od Djukica sam ocekivao mnogo vise,ne samo na ovoj utakmici,nego generalno!

avatar
Wizard08
Thursday, 17.08.2017
22:55

sramna fudbal se gledao veceras na stadionu jna,stvarno nemam reci da opisem mrtvilo ove utakmice,jednostavno sramota za oba tima,ovakve treba isterati i pustiti one koji igraju fudbal(navijac sam partizana da me ne shvate drukcije )

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 17.08.2017
22:54

Od dve bitne stvari kad igras prvu utakmicu kuci, jednu smo odradili, drugu ne. Bitno je da nismo primili go, a svaki go U Madjarskoj se vazi ko dva.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 17.08.2017
22:54

Ko vam je broj 11? Pa ja bih ga izbacio iz fudbala ne iz tima. Igrac kvaliteta Andjelkovica,sto je zabrinjavajuce. Sto se same utakmice tice,dosadniju u zivotu mozda nisam pogledao i bolji ste od njih,ali ste smesni i ne zasluzujete Evropu.

avatar
La bestia negra
Thursday, 17.08.2017
22:53

Partizan nema pojma