Nezadovoljni Savo: "Mnogo toga je loše, ne mogu više da očekujem..."

Autor: Beta Beta
nedelja 08.12.2019.
16:12
Izvor: Beta

Strateg "crno-belih" nije bio previše uzbuđen zbog tri osvojena boda na Banjici.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da su u današnjoj pobedi nad Radom važna tri boda, ali da mnogo stvari nije dobro.

"Jedino što je dobro su tri boda, s obzirom na to u kakvom smo stanju. Ponovo mnogo stvari koje ne valjaju, ali smo nekako uspeli da pobedimo. Očigledno je da smo već mnogo potrošeni i da ne mogu više da očekujem. Dovoljno je bilo za tri boda"
, rekao je Milošević za televiziju Arena posle utakmice.

Partizan je pobedio Rad na Banjici sa 2:1, u 20. kolu Superlige Srbije.

Trener Rada Dragan Radojičić čestitao je igračima obe ekipe.

"Imamo mnogo mladih igrača, ponosan sam na sve njih, ali non-stop pravimo dečačke stvari koje nas koštaju rezultata Ovo su bila dva psihološki uzdrmana rivala, ali smo posebno drugi gol olako primili. To nam se dešava ko zna koji put. To je stvarno apsolutno nedopustivo. Momci su dali sve od sebe, i jedni i drugi. Partizan je izvukao maksimum, i mi smo. Bili smo konkuretni ekipi koja igra jako dobar fudbal. Bitno je da smo uhvatili igru, videćemo za dalje", rekao je

Rad je vezao četiri poraza i pretposlednji je na tabeli srpskog prvenstva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 09.12.2019
19:44

Ne razumem taj umor i istrošenost igrača. Imamo podeljenu sezonu na dva dela sa velikom zimskom pauzom i u to pola sezone naši igrači se potroše i premore. Sindrom,do 6.-7. kola su nam noge teške,a posle toga smo umorni postoji samo u Srbiji.Šta da kažu svetski velikani koji imaju u kontinuitetu sezonu od 11 meseci?Mladi ljudi,zdravi ,a 90 min. kakvog takvog trčanja ih potroši i ne mogu da se odmore za tri četiri dana uz svu hemiju i fizikalnu terapiju koja im je danas dostupna.Problem je u nečem drugom,oni jednostavno nisu obučeni i naučeni da se bave ovim poslom,kako taktički tako i tehnički.Primopredaja lopte je na amaterskom nivou,a bezglavo i neracionalno trčanje,kao muva bez glave,troši im i to malo snage što su ubrali na skupim,rekreativnim pripremama.Treneri danas ne mogu da izdrže pored aut linije bez flašice vode,samo mi nije jasno koliko im je vode potrebno ako vode jedan ozbiljan demonstracioni trening ili ne znaju šta je to.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 09.12.2019
12:45

Boga mi i ja cu da pobesnim ako tebe oteraju iz jugoslovenskog fudbalskog kluba partizan.

avatar
Osijek 51
Sunday, 08.12.2019
21:52

Jasno mi je da su neki igraci premoreni, ali ko Savi brani da racionalno razmislja. Ja bi danas izveo postavu sa pet igraca koji nisu starteri pod cijenu da izgubimo pet nula. O Stojkovicu vise nemam komentar, Urosevic je iscjedjen, Pesukic nije dobio sansu, Pavlovic je vec u Monaku, Natko premoren, a sa Tosicem i Asanom imamo dva igraca manje. U ovom kontekstu sta mozemo ocekivati od meca sa Astanom koji je trebao biti prioritet obzirom na koeficijent. TACKA.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 08.12.2019
17:39

Da su Natko, Asano i Marković dovedeni na početku, a ne na kraju priprema i kada je klub ušao u sezonu mnogo toga bi bilo drugačije jer bi Natko bio spreman da održi formu 4 meseca, Asano uigran, a Marković zdrav, međutim Partizan se finansira od transfera i Evrope i ukoliko ga sudije pokradu direktno mu udaraju na budžet za sledeći prelazni rok. Partizan nije igrao kvalifikacije za LŠ i dobio veći novac i doveo više pojačanja i na vreme zbog zvezdinih sudija. Drugi gotovo identični uticaj je zabrana FSS da se dovede više od 1 igrača iz inostranstva nakon što je Partizan ušao u LE. Da je to pravilo doneseno u toku ili pre početka prelaznog roka možda bi Partizan rizikovao i doveo te igrače i imao jači roster pre nego da obezbedi LE koja mu daje finansijske garancije za ta pojačanja pa bi imao jači roster, ali FSS je to učinio nakon što je završen prelazni rok. Druga bitna stvar je da se ne može očekivati da igrači poput Natka koji su imali pauzu od nekoliko meseci bez priprema drže formu više meseci pogotovo na fizički zahtevnoj poziciji zadnjeg veznog, a s druge strane ne može se očekivati da i igrači poput Miletića, Ostojića, Pavlovića i Zdjelara koji mesecima igraju bez rotacije u dobroj formi da ne dođe do pada forme, primera radi Pavlović više od 8 meseci je držao izvanrednu formu što je imponzantno pogotovo za tako mladog igrača i ne može se očekivati da se niko ne povredi od igrača koji nisu prošli pripreme. I treća vrlo bitna stvar je da Partizan nema iskustvo i znanje u rukovođenju jer niko ništa o fudbalu ne zna iz Uprave, Milošević je neiskusan trener i nije selektirao do kraja tim kako treba, doveo je par nepotrebnih igrača za koje sam pisao da nisu pojačanja još kada su dolazili ako se sećate i doveo je dosta igrača koji treba da vrate karijere na svoj put (Asano, Marković, Suma, Sadik), a nije doveden nijedan igrač koji u napadu koji ima ozbiljnu sezonu iza sebe i na koga bi uvek mogao da se osloni. To su realne stvari u realnim takmičarski zahtevnim utakmicama, a ukoliko vam padne na pamet da bilo šta od ovoga upoređujete na primer sa zvezdom koja ima pred početak svake sezone preko 8M € zagarantovanih od države plus što nađu u državi, plus filijale, plus sudije onda zaboravite na to jer zvezda nema ni 10 takmičarskih utakmica do sada u sezoni. Za mene je uvreda porediti Partizan sa zvezdom što se i videlo jer je zvezda bila najlakši Partizanov protivnik u sezoni, čak lakši i od amatera iz Velsa (protiv Vodojaže nisam gledao).

avatar
REVØLT
Monday, 09.12.2019
01:50

Ja sam gledao prvo poluvreme:-D i mozda sam(o) kraj drugog:-D Iako bi to dovelo do maltene ozbiljnih tektonskih pomeranja u pogledu i smislu formacije pa i drugih stvari, bolje da smo prvo doveli Rajkovica pa tek onda eventualno i Markovica...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 09.12.2019
19:44

Ako izuzmemo da niko nije znao da će se Marković povrediti nije bolje jer je odbrana u aktuelnom sastavu iznela uspešno polusezonu, a Partizanu nedostaju golovi sa krilnih pozicija. Naravno polusezona je uspešna jer ako izuzmemo sudijske greške Partizan je prošao grupu LE, jesenji prvak je i prošao je dalje u kupu. Ne mogu da precrtam Stojkovića, Ostojića ili nekog trećeg zbog par kikseva zbog kojih bi Partizan izgubio na evropskom koeficijentu i na bodovnoj prednosti u odnosu na vojvodinu i Čukarički, a pogledaj samo šta je Stojković odbranio i u kojim trenucima u Malatiji, u Šapcu, na Banjici, koliko je puta Ostojić sjajnom intervencijom sprečavao možda i čiste golove, pa evo na Banjici uklizavanje i blok u pravom trenutku. Takav kvalitet ne viđam ni u našoj reprezentaciji, a ni u mnogo jačim ligama, a kiksevi su posledica psiho-fizičkog umora jer su pogotovo igrači iz zadnje linije bili gotovo bez rotacije. Pošto je unapred podeljeno prvo mesto i kvalifikacije za LŠ zvezdi, Partizan treba da sastavi što jači tim i da ih što više bruka pokazujući koliko nemaju pojma i šta rade.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 09.12.2019
11:17

Jos malo pa cetvrta zvezdica a ti sanjaj zavere, Cia, Bia, vanzemaljci