Neverovatno! Potcenjivačka izjava Zvezdine legende o TSC-u!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.09.2020.
18:47
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Treba li bolji motiv timu iz Bačke Topole pred večerašnji meč?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U 21 čas bi trebalo da se u Senti sastanu TSC i FCSB (bivša Steaua), u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kažemo ''trebalo bi'', jer rumunski klub ima velikih problema sa koronavirusom i u stručnom štabu i među igračima, ali za sada se veruje da će ipak izaći na teren sa ukupno 14 igrača, - 11 startera i tri rezerve.

Međutim, i pored svega toga, nekadašnji defanzivac Crvene zvezde iz njenih najslavnijih dana Miodrag Belodedić, koji je sada direktor u FS Rumunije, veruje da Steaua može da prođe. Ali, ne samo to, on je svojim komentarom prilično potcenio tim iz Bačke Topole.

''Topola je vrsta visokog drveta, raste pored puta. Izgubili su od Zvezde 5:0 i zato mislim da nam neće praviti probleme u ovom kvalifikacionom meču. Ali, najbolje prvo da vidimo kako će se FCSB izboriti sa ovim ludilom od virusa.

Mislim da su u ono moje vreme igrali u trećoj ligi, ali, iskreno, ne sećam ih se uopšte. Njihov uspon je počeo poslednjih godina, tamo igra mnogo Mađara (!?). FCSB neće imati problema, velika je razlika u vrednosti dva tima", zaključio je Belodedić, prenosi ''Mondo''.
-
Baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sanchez Bakero
Thursday, 17.09.2020
20:34

Primitivac expert level.

avatar
Dante Hell
Thursday, 17.09.2020
18:49

Nista pogresno nije rekao

avatar
svojnasvome
Thursday, 17.09.2020
19:58

Pa prijatelju treba da znas da postoji nešto što se zove poštovanje i korektan pristup protivniku.....al vaše legende il su divlji kao ovaj il ih vi nipodastavate sami po sebi......ne znam dal tako nesto kaže neki ozbiljan evropski klub za steauu kad se sastanu medjusobno u situaciji kad je taj klub za njih klasa

avatar
babaroga
Thursday, 17.09.2020
21:49

Mi nipodaštavamo naše legende? Imaš li ti uvida u dešavanja uopšte? Čime ste namazali vaše najveće žive: mocu, kralja, krstajića.... I još X njih zadnjih dana? Da li lažu ili su u pravu? Ajd reci mi nešto o vašem odnosu prema vašim legendama. Čuj, mi nipodaštavamo. To je kad za drugim vidiš slamku a za sobom gredu ne vidiš.