Neverovatan potez Čukaričkog, pandemija im ne može ništa!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 30.03.2020.
13:41
Izvor: Sportske.net

Retko koji klub je u stanju da uradi ovo ne samo u Srbiji, već i šire.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Juče je Vojvodina objavila sjajnu vest za sve svoje zaposlene, ali Čukarički je otišao nekoliko koraka napred.

Pandemija Korona virusa zaustavila je čitav svet, tako i fudbal, pa se mnogi igrači brinu hoće li dobiti svoja primanja u celosti.

O tome na Banovom brdu ne moraju da brinu jer je Čukarički još u februaru isplatio svoje igrače do kraja sezone, dok će redovnu platu i ubuduće primati i svi ostali zaposleni unutar kluba.

"Da budem iskren, u klubu nismo ni razgovarali o tome da se igračima smanje plate, gazda Obradović nije ni spominjao to, mislim da do toga u Čukaričkom neće ni doći. Što se tiče ugovornih obaveza, klub je još u februaru isplatio sve rate igračima zaključno sa junom. Što se toga tiče igrači Čukaričkog su mirni. U svakom slučaju nisu oni krivi za ovakvu situaciju, sa druge strane nije ni klubovima lako u ovakvoj situaciji jer se ne zna koliko će sve trajati", istakao je sportski direktor "brđana" Nenad Mirosavljević u izjavi za Sportski žurnal.

Dodatan problem predstavljaće i pozajmice igrača, Čukarički ima trojicu igrača iz inostranstva na pozajmici (Tedić, Mićin i Ortiz), dok je Bogosavac pozajmljen Ahmatu iz Groznog, tu je i nekolicina igrača poslata na kaljenje u domaće klubove.

"Ni mi još uvek ne znamo kako će se to rešiti sa pozajmicama, verujem da će se tim pitanjem baviti čelnici UEFA i FIFA jer skoro u svakom klubu imamo takvu situaciju. Zavisi i kada će se završiti sezone, mislim da ćemo prave informacije imati kad počne da se smiruje situacija", istakao je Mirosavljević.
Kazino baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke