Neverovatan naslov na kazahstanskom portalu - Partizane, neka ti ovo bude dodatni motiv!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.10.2019.
11:45
Izvor: Sportske.net

Ovo je njihov način da uzdrmaju protivnika?!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Dok čekamo početak večerašnje utakmice drugog kola Lige Evrope između Astane i Partizana (16:50h po našem vremenu), ''prošetali'' smo kroz tamošnje portale, kako bismo i iz njihovog ugla pokušali da vam dočaramo tamošnju atmosferu.

I, vrlo brzo naleteli smo na jedan naslov za nevericu, koji je ''nadmašio'' sve ostale i koji možete da vidite i u prilogu.

Naime, kazahstanski portal ''Vesti'', objavio je tekst pod naslovom:

''Partizan će primiti najmanje tri gola. Srpski navijači ne veruju u pobedu svog kluba u meču sa Astanom''.

Naravno, zaintrigiralo nas je kako su i na osnovu čega došli do ovakvog zaključka, a onda je na početku teksta usledila ova informacija:

''Neki navijači iz Srbije ne veruju u uspešnu igru Partizana protiv Astane u drugom kolu grupne faze Lige Evrope. Veruju da beogradski tim očekuje neuspeh u glavnom gradu Kazahstana. Najzanimljivije komentare o predstojećem meču odabrao je dopisnik 'Vesti.kz'''.

I onda, usledili su citati nekih komentara, ko zna odakle izvučeni, kako ''Partizan nema šanse'' i tome slično, mada im se provukao i jedan da će ''Astana primiti pet golova od velikog Partizana''...

Najblaže rečeno, ''neobična'' najava utakmice od strane kolega iz Kazahstana, a Partizanu ovo neka posluži kao dodatni motiv večeras.

Foto: Screenshot, vesti.kz
naslov kazahstan

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke