Neverica na ''Marakani'', Zvezda odrešila kesu, on je glatko odbio?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.06.2018.
09:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Izgledalo je da sve ide u pravom smeru, ali...

BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV
BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče počela pripreme za novu sezonu, sa ekipom su i novajlije Dušan Jovančić i Dejan Meleg, a danas se očekuje i ozvaničenje saradnje sa napadačem Nikolom Stojiljkovićem.

Ali, pitanje štopera posle odlaska Damijana Le Taleka i dalje nije rešeno.

Juče je i to izgledalo kao gotova stvar, znate već da je u igri Nemanja Milunović iz BATE Borisova i činilo se da će crveno-beli, za razliku od zimus, uspeti da ostvare svoju želju i odličnog defanzivca priključi ekipi Vladana Milojevića.

Ali, već danas - potpuni obrt!

Današnji ''Žurnal'' prenosi najnovija saznanja da je Milunović i ovoga puta odbio Zvezdu, iako je srpski šampion bio spreman da za njega plati 400.000 evra, u dve rate po 200.000. To uopšte nije mala suma, imajući u vidu da Milunoviću ugovor sa Belorusima ističe već u decembru.

Možda crveno-beli i ne bi imali problema da se dogovore sa čelnicima BATE Borisova, ali spekuliše se da je sam Milunović odbacio mogućnost povratka u srpski fudbal.

Izgleda da mu ni Zvezdino učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona nije dovoljan motiv, ali da ipak ne donosimo zaključke prerano.

Možda uprava Crvene zvezde bude još upornija u pokušaju da ga angažuje, još ima vremena da se Milunović predomisli, ali naravno, on sigurno nije jedino rešenje o kome na ''Marakani'' ovih dana razmišljaju.

Sigurno postoji i ''Plan B''...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 12.06.2018
11:16

Kangi je tako isto trebao isteci ugovor pa su ga prodali za milion.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 12.06.2018
11:09

Ako je on tako dobar igrac zasto samo 4oo.ooo bez obzira sto mu za 6 mes.istice ugovor.Zvezda je prodavala losije igace za vece pare.Za ovog igraca 4oo.000 je malo.Ako nekupe njega,kupice losijeg za vece pare pa taj nece ni igrati .Mnogo je gresaka u Zvedi,dali slucajni ili namerni pokazace vreme , relativno brzo .

avatar
ZoranZ.
Tuesday, 12.06.2018
11:01

Realno, na srpske njive se vracao samo onaj koji mora. Koja LS da ga privuce kda tu preko 2. kola kvalifikacija niti jedan nas klub ne moze da prebaci. Nije lud da zbog toga izgubi duplo ili vise vecu platu u nekom drugom inostranom klubu.
Ovih dana citam kako i ovi iz grobljanske jure nesto Leonarda, a ovome su poslednja primanja bila 2.2 miliona godisnje.>!? Pa, jesmo li mi realni..??
Samo ko mora, kao sto rekoh, eto ga nazad. A, tada one poznate fraze -"ja sma vojnik kluba" / "ovo mi je zelja od mlaih nogu"/ i.t.d..

avatar
Dragan Damjanovic
Tuesday, 12.06.2018
10:34

Nece decko da se upusta u bagru , bilo zvezde partizana ili nase lige..

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 12.06.2018
10:06

Dobar igrac al ako ne zeli idemo dalje

avatar
Vidicnemanja
Tuesday, 12.06.2018
10:03

Logicno,njemu nije karijera u stagnaciji da bi se vratio u srpsko blato.Lepo na zimu kao slobodan igrac odabere bolji klub za tri puta vecu platu.Jeste da je igrao u zvezdi ali decko nije glup