Neumorni Zdjelar veruje u dobru partiju Partizana na "Old Trafordu"

Autor: Nikola Miloradović
utorak 05.11.2019.
09:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana će u četvrtak gostovati na slavnom "Teatru snova" u Mančesteru.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

U okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope, fudbaleri Partizana će gostovati na "Old Trafordu", ekipi Mančester junajteda.

Pre nešto manje od dve sedmice "crno-beli" su dočekali popularne "Đavole" u Humskoj, odigrali su odličan meč protiv slavnog engleskog kluba, ali su nažalost ostali bez bodova, kako je Junajted slavio, golom Entonija Marsijala sa bele tačke.

Usledio je poraz od Čukaričkog u prvenstvu Srbije, da bi minulog vikenda Partizan deklasirao Vojvodinu u derbiju (4:0), pa u dobrom raspoloženju ide na put u Englesku.

"Ne mogu da kažem da sam očekivao ovako ubedljivu pobedu, ali način na koji smo ušli u utakmicu i igrali prvih 20 minuta najavljivao je da ćemo da slavimo. Sad, da li sa četiri razlike...  Mogli smo, inače, da postignemo još neki gol", izjavio je vezista Partizana Saša Zdjelar.

Sledi duel sa Mančesterom, za koji Zdjelar tvrdi da ima sjajne individualce i veliki kvalitet, ali se raduje što će zaigrati na "Old Trafordu" i veruje u dobro izdanje "crno-belih" u Engleskoj. Navijači smatraju da su im "Đavoli" ostali dužni, nakon utakmice u Humskoj.

"Gledao sam Mančester protiv Čelsija, krasi ga izvanredan kvalitet. Plavci su igrali sa prvom ekipom, Junajted ih je pobedio. To je tim sa sijaset izvrsnih individualaca, nikako ne možemo da kažemo - dužnik.

Okej, pobedili su nas u Beogradu, iako smo odigrali odličnu utakmicu, ostaje žal zbog poraza, ali - idemo dalje. Sledi nam novo iskustvo, jedva čekamo da istrčimo na "Old Traford", odigramo tih 90 minuta. Verujem kako treba
", zaključo je Zdjelar, prenosi "Žurnal".

Fudbaleri Partizana će u četvrtak od 21h gostovati na "Old Trafordu" ekipi Mančester junajteda, u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope.

Trenutno su na trećem mestu grupe iza Junajteda i AZ Alkmara, imaju bod manje od holandske ekipe, tri od "Đavola".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke