Nesvakidašnje saopštenje superligaša, brane sudiju koji ih je oštetio!?

Autor: Beta Beta
utorak 22.09.2020.
11:19
Izvor: Beta

Malo za promenu, lep gest Subotičana.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Potpredsednik fudbalskog kluba Spartak Branislav Savić izjavio je danas da je ekipa iz Subotice poražena od Proletera golom iz ofsajda, ali da nije postojala namera sudija.

"Evidentno je da igrač Proletera koji je postigao pogodak bio u nedozvoljenoj poziciji. Nije nam prijatno, ali se ne ljutimo na sudije, jer smo sigurni da ne postoji namera. To je najvažnije. Ljudski je grešiti i ljudski je praštati. Sudijska ekipa Anđelovski, Potočan, Beljin nije imala nameru da ošteti Spartak i to je ono što u naše redove unosi mir, bez obzira na gorak ukus u ustima", naveo je Savić u saopštenju.

Spartak je u subotu na svom stadionu izgubio od Proletera sa 2:1 u osmom kolu Super lige Srbije.

Subotičkom klubu je to tek drugi poraz u sezoni i posle osam kola zauzima četvrto mesto na tabeli srpskog prvenstva sa 16 bodova.

U saopštenju se ističe da je ocena potpredsednika kluba "korektna" i da je "za naše uslove nesvakidašnji komentar".

"Svedoci smo da je u poslednje vreme postalo popularno da se posle svake utakmice izdaju neka saopštenja i da vlada jedan mali rat saopštenja. To od nas nećete videti i mi nećemo pisati ništa na tu temu. Ko misli da je to put za uspeh, neka radi tako. Bitno je da nema namere. Mi smo i u prošlom kolu izgubili bodove kada je u 94. minutu dosuđen diskutabilan jedanasterac za Novi Pazar, pa nismo dizali prašinu i odmah osuđivali sudije. Prati nas neka zlo kob sa tim suđenjem, ali nema predaje", rekao je Savić.

baner

"Nisam siguran da bi bilo ovako da je situacija obrnuta. Ljudi olako izgovaraju teške reči zbog kojih kasnije imaju problema, ili pokušavaju da izvuku korist. Njima poručujem da je jutro pametnije od večeri", dodao je potpredsednik Spartaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Tuesday, 22.09.2020
13:18

zvezdine koalicione filijale će uskoro tražiti da ih sudije što više oštete i da im se za to dodeljuje ordenje samo da bi odbranili ovo što je zvezda napravila od srpskog fudbala.

avatar
Gogi-11
Tuesday, 22.09.2020
21:04

Eh sto mi nije tvoja pamet bar dva dana da se slatko odmorim.... sta sad nevalja gospodin je branio agelovskog inace vaseg omiljenog sudiju ali eto i Spartak je kriv samo vi niste....

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 22.09.2020
11:37

" i da vlada jedan mali rat saopštenja. "
Ocemo li najzad od nekog treceg lica cuti istinu?
Ko je prvi izdao saopstenje?
Ko je prvi izneo gomilu lazi na racun drugog kluba?
Ko se posle gomile lazi na njihov racun oglasio i izdao saopstenje?
Ko je za vreme reprezentativne pauze hvalio sudjenje i vodio pobunu sa ostlih 30+ klubova poritv drugog kluba i hvalio sudjenje na sva usta?
Ko se posle reprezentativne pauze opet oglasio i trazio smene u sudijskoj organizaciji i FSS-u, a pre 10 dana je to hvalio na sva usta.
Ko je izdao saosptenje i tako lupio samar srpskom jeziku. Saopstenje koje obiluje gramatickih greskama i nepismenoscu.

Nevezano za sve ovo, ocemo da znamo ko je zvao redakcije i terao ih da ispravljaju gramaticke greske koje su sami oni napravili.

avatar
Gogi-11
Tuesday, 22.09.2020
21:10

Pa vi ste kukali da ste osteceni u n.sadu i ako je sudija sve uradio da ne izgubite i umesto da se pokrijete usima vama smeta sve zivo da bi rezultat tog kmecanja i zavijanja bilo sta kradja u Uzicu... pa sta mislite da treba da se cuti i da vi na miru kradete...6 bod ste ukrali i 3 vam,javor poklonijo sto nije prvi put a ovamo kukate kako se zvezdi sklanjaju svi...

avatar
babaroga
Tuesday, 22.09.2020
23:03

Redakciju Frans Fudbala?