Nešto drugačiji Savo: "Cigarete? Nećemo o tome..."

Autor: Ivan Cvetković
utorak 11.02.2020.
17:44
Izvor: Sportske.net

Treba u svemu imati meru, poručuje trener "crno-belih".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener Partizana Savo Milošević poznat je po svojoj čvrstoj disciplini na kojoj insistira kao šef struke, ali kao igrač bila je to nešto drugačija priča...

Proslavljeni as ne krije da je uživao u svim blagodetima života kao i "obični smrtnici" poput noćnog provoda, alkohola i cigareta, međutim u intervjuu za ruski Sport24 istakao je da je u svemu imao meru.

"O tome nećemo razgovarati. Nije da sam se krio, ali ne volim da pričam o negativnostima. Najvažnije je ne pušiti puno, tada je teško disati. Morate shvatiti da su profesionalni fudbaleri pod velikim pritiskom i traže nešto da se opuste. Pokušavaju različite stvari kako bi se oslobodili stresa", kazao je Milošević.

"Najvažnije je da to ne utiče na igru. Ako dobro trenira, ne mislim o tome. Naravno, preporučujem svima da ne puše i ne piju mnogo alkohola. Karijera fudbalera traje samo oko 15 godina, bolje je ne gubiti vreme", smatra šef struke "crno-belih" koji je istakao da ljubav prema Rusiji nosi iz kuće.

"Tako su nas učili. Roditelji su mi rekli da su Rusi naša braća, a njihovi roditelji su govorili isto. To nam je usađeno u glave i srca, a rekao sam ono što stvarno mislim. Pored toga, u školi sam učio ruski jezik i govorim ga", otkrio je Milošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Wednesday, 12.02.2020
02:07

Ko danas ne pusi i ne pije, najbolje dokaze imamo sa onima koji su zavrsili karijere, retko koji fudbaler ne pusi i ne pije tad. Tako rade i za vreme karijere, samo sto se kriju dobro

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 11.02.2020
20:27

Саво је мало тренер мало политичар, више политичар него тренер.