Nešku nije jasno: "Kako barem jedna nije ušla"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.05.2019.
20:05
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba lučanske Mladosti Nenad Milovanović rekao je da mu nije jasno kako njegov tim danas nije postigao makar jedan gol.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri lučanske Mladosti eliminisani su danas u polufinala Kupa Srbije, pošto je Crvena zvezda odbranila prednost stečenu u prvoj utakmici.

U Lučanima nije bilo golova, a posle svega viđenog na terenu svima je jasno da je trebalo da ih bude.

"Prava fudbalska predstava, šteta što je prethodnih dana vreme bilo kišovito i što nije bilo još navijača. Moram da kažem da su ovu utakmicu obeležili golmani. Televizijski auditorijum i ovaj na stadionu mogao je da vidi dva najbolja golmana u zemlji, sa jedne strane Borjana koji je dokazan golman i sa druge našeg Rosića", rekao je Nenad Milovanović posle utakmice.

Trener domaćeg tima kazao je da mu nije jasno kako njegov tim danas nije postigao barem jedan gol.

"Zvezda je u prvom poluvremenu bila aktivnija nego mi, rekao bih da smo bili daleko. U drugom poluvremenu bili smo dosta agresivniji, stalno u visokom pritisku. Napravili smo sedam, osam šansi, ne mogu da verujem da ne možemo da damo nijedan gol. Borjan je četiri, pet puta odbranio vrhunski, ali one dve, tri šanse stvarno ne znam kako nisu ušle. Sve u svemu, Zvezda je bila bolja u Beogradu i zasluženo ide u finale Kupa i na tome joj čestitam", rekao je Milovanović.

Na kraju, strateg Mladosti morao je da se osvrne i na sve urađeno u sezoni na izmaku.

"Mislim da je Mladost i ove sezone pokazala da imamo kontinuitet dobrog rada i da smo zasluženo u poslednjih nekoliko godina u vrhu Super lige i završnici Kupa", zaključio je Neško.

Ekipa Mladosti još jednom je dogurala do završnice Kupa Srbije, a i ove sezone igrala je plej-of Super lige. Do nedavno je bila u trci za izlazak u Evropu i svakako da se sezona Lučanaca može oceniti kao uspešna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke