Neško video dobru Mladost, Ivančević 'Mesija'

Autor: Beta Beta
subota 07.11.2015.
23:09
Izvor: Beta

Trener Mladosti Nenad Milovanović izjavio je da su navijači u Novom Pazaru mogli da vide dobro izdanje njegovog tima, dok je strateg domaće ekipe u suprotnom taboru video Lea Mesija.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović rekao je da su njegovi fudbaleri danas u Novom Pazaru odigrali kako je od njih traženo i da su zaslužili da osvoje tri boda.

"Možda je odbrana Nemanje Krznarića, posle šuta Vladimira Radivojević u 54. minutu, presudila. Digli smo se, odigrali kako treba i preokrenuli. Videli smo dobru Mladost, koja stalno dolazi napred iz kontri i polukontri", rekao je Milovanović.

Mladost je pobedila Novi Pazar sa 3:1, iako je domaćin poveo golom Radivojevića u 29. minutu. Lučanci su izjednačili preko Toma Kitanovskog u 55. minutu, isti igrač u strelce se upisao i u 76, dok je drugi pogodak za goste postigao Mišel Vajan u 71. minutu.

"Postali smo ekipa koja daje golove, što se nije dešavalo u poslednje vreme. Istina, nismo ih ni primali. Morali smo nešto da menjamo, pokušali smo s mladim Mišelom Vajanom, gol će mu biti veliki stimulans", ocenio je Milovanović.

Šef stručnog štaba Novog Pazara Radmilo Ivančević rekao je da je njegov tim mnogo grešio, ali da su najveći propusti napravljeni mnogo ranije.

"Treba reći otvoreno, ova ekipa trenutno ovoliko može. Četvrti sam trener za četiri meseca, niko nema čarobni štapić da odmah nešto preokrene. Boli poraz, žao mi je navijača koji negoduju, ali moraće da budu strpljivi", istakao je Ivančević.

On je dodao da je Novi Pazar ličio na tim, dok su igrači imali snage.

"Dok smo mogli da trčimo, ličili smo na tim. Vodili smo i imali stopostotnu šansu, ali teško da bi pobedili i da je bilo 2:0. Mladost je ozbiljan klub, a mali Saša Jovanović je za nas bio neuhvatljiv, poput Lea Mesija", priznao je Ivančević.

Mladost je sedma na superligaškoj tabeli sa 23 boda, a Pazar je na 11. mestu sa 20. Novi Pazar će u sledećem kolu gostovati Partizanu, dok će tim iz Lučana biti domaćin Spartaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 08.11.2015
10:37

omaleni Sasa Jovanovic da se pakuje za Nis, sa njim i Mrdakovicem da probamo 2 mesto da napadnemo...:)