Nerazumljive kvote, ponovo "štela" u Prvoj ligi?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.05.2019.
10:52
Izvor: Sportske.net

Možda će ponovo biti posla za Etičku i Disciplinsku komisiju Fudbalskog saveza Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U tekućoj sezoni već smo imali slučaj da su pojedini klubovi kažnjeni zbog nameštanja utakmica, a izgleda da se novčane kazne nisu pokazale kao dobro rešenje.

Na kladionicama je ponovo primećen neshvatljiv pad kvota na ishod jedne od jučerašnjih utakmica u Prvoj ligi Srbije, pa treba videti hoće li zbog toga ponovo reagovati UEFA ili će FSS sam pokrenuti istragu.

Novinar Nebojša Petrović podelio je na društvenim mrežama "skrinšot" žive kladioničarske ponude iz 20. minuta utakmice Budućnost Dobanovci - Borac.

U pomenutom momentu kvota je na goste iznosila 1.20, a na domaći tim čak 13.00! Borac je na kraju slavio 0:2 i tako zadržao nadu da može do opstanka, mada će mu u poslednjem kolu za ostvarenje tog cilja biti potreban novi trijumf uz poraz OFK Bečeja.

Budućnost iz Dobanovaca prebrinula je pitanje opstanka sa četiri vezane pobede na startu plej-auta, pa može biti da je su i kladionice prepoznale "nedostatak takmičarskih ambicija" kod ovog tima, te da je zbog toga situacija sa kvotama juče bila van svake logike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Thursday, 02.05.2019
16:10

Ni u SLS ni u PLS nije odigrano ni 10% poštenih utakmica. A u poslednjih 10 kola, verovatno ni jedna jedina.

avatar
Volem Vosu
Thursday, 02.05.2019
11:15

Niko nikada licno nece odgovarati za namestanja. Eventualno neko potpuno sporedan.