Nepozvani i povređeni - Crna Gora izbegla sudar sa vrhunskim timom!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.10.2018.
13:30
Izvor: Sportske.net

Sastavili smo tim od igrača koji iz različitih razloga nisu u kombinaciji za duel sa Crnom Gorom. Verujemo da bi se mnoge selekcije uplašile ovog tima.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Srbija raspolaže velikim brojem kvalitetnih fudbalera koji nastupaju za poznate klubove širom Evrope, ali neretko po objavljivanju reprezentativnog spiska imamo situaciju da ljubitelji fudbala ostanu šokirani odlukama selektora.

Na spisak Mladena Krstajića za Mundijal u Rusji mnogi nisu imali zamerke, delovalo je da je "to, to" u datom trenutku, ali tri meseca kasnije imamo drugačiju situaciju.

Različiti su razlozi za nepozivanje određenih igrača za mečeve u Ligi nacija. Selektor pojedince ne poziva iako tvrdi da se na njih i dalje računa, a mora se reći da je pred duele sa Crnom Gorom i Rumunijom bilo i dosta problema sa povredama.

"Sjajni igrači, koji imaju poseban doprinos. Jeste hendikep, ali igrači koji ih zamene uvek donseu nešto novo, mladost, energiju. Srbija ima izbor igrača, koji mogu da donesu kvalitet, možda ne toliki, ali dovoljan", prokomentarisao je juče selektor Crne Gore izostanak samo povređenih igrača, a isto važi i za nepozvane.

Kada tome dodamo da su pojedini igrači ostavljeni u mladoj reprezentaciji, dolazimo do tima koji bi večeras svakako bio favorit u duelu sa Crnom Gorom.

Evo kako bi mogla da izgleda startna postava za duel sa "Sokolovima" sačinjena od igrača koji se iz raznih razloga nisu našli na spisku selektora Mladena Krstajića.

Srbija izostavljeni

Srbija: Stojković (nije pozvan) - Ivanović (nije pozvan), Nastasić (nije pozvan), Tošić (nije pozvan), Kolarov (povređen) - Milivojević (nije pozvan), Matić (povređen) - Ljajić (povređen), Pantić (sa U21 selekcijom), Sulejmani (nije pozvan) - Jović (sa U21 selekcijom);

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Friday, 12.10.2018
09:13

Tamo gde se vrti ogroman novac, tamo su političari. Gde su oni tu su i poslušnici što rade kako im se kaže. Nema tu puno mudrosti. Zato imamo uspeha u nekim drugim sportovima kao što je vaterpolo, a nemaju ni gde da treniraju. Jednom davno na jedno Evropsko prvenstvo, vaterpolisti su otišli ali su sami platili sve troškove. Osvojili su medalju. Ali tu nema para pa nema ni ministara.

avatar
Rulermaster
Thursday, 11.10.2018
15:26

Kakvi su ovo naslovi? Jel to vec trazimo alibi za poraz?

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 11.10.2018
15:01

Ovaj tim je jaci od onog sto ce igrati 100%

avatar
djan_franko
Thursday, 11.10.2018
14:47

Zalutao čovek, nažalost...

avatar
Sasha_Voj
Thursday, 11.10.2018
14:01

Ovaj tim lagano tuče krstajicevih 11.
U sta nam se pretvorila reprezentacija. Ono kad misliš da gore ne može biti, uvek nas iznenade

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Thursday, 11.10.2018
13:52

Ponizeni (nepozvani) i uvredjeni (povredjeni)- 157 godina posle originala.

avatar
Jelena Renovcevic
Thursday, 11.10.2018
13:51

Mozda bi se uplasio San Marino mada ne verujem.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Thursday, 11.10.2018
13:50

Rockov na golu- Gajic, Pejcinovic, Subotic, Momcilovic- Gudelj/Radoja, Fejsa- Lazovic, Djuricic, Katai- ne znam ko u napadu, za to ima nekoliko kandidata.

avatar
xman
Thursday, 11.10.2018
13:38

zivim za dan kad ce reprezentacija u fudbalu imati selektora kao sto ima u kosarci, vaterpolu, odbojci..pa da konacno pokazemo ko smo i sta smo