Nepopravljivi perfekcionista Vladan Milojević, šta to Zvezda treba da ispravi? Ima i molbu za ''zvezdašku javnost''...

Autor: Darko Mitrović
subota 16.02.2019.
19:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle ubedljivih 4:0 protiv Vojvodine, teško je bilo šta zameriti igračima Crvene zvezde, navijači su uživali, ali ''oštrom oku'' trenera Milojevića neke nesavršenosti u igri nisu promakle.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Tim Crvene zvezde je sjajno započeo drugi deo sezone, pred dvadesetak hiljada gledalaca slavio je sa 4:0 protiv Vojvodine u derbiju 22. kola, pa šef struke Vladan Milojević ima mnogo razloga za zadovoljstvo, kako zbog rezultata, igre, tako i zbog odlične atmosfere na stadionu.

''U pripremi utakmice smo videli da Vojvodina ima dosta mladih igrača, koji žele i znaju da igraju fudbal, a atmosfera na našem stadionu je bila divna, što se odrazilo na njih. Hvala navijačima na sjajnom ambijentu, priredili su jedno prelepo veče.

Stvarno je bila fenomenalna atmosfera, fudbal se igra za publiku. Utakmica je bila fer i korektna, protekla je bez ijednog incidenta, uz mnoštvo lepih poteza, između ostalih i Marka Marina, ali su se istakli i ostali. Mogli smo da vidimo sve, i fenomenalno suđenje. Znam koliko god da ih dođe i navijači daju sve od sebe, i siguran sam da će i dalje podržavati ekipu'', istakao je Milojević.

Iako naglašava da igračima nema šta da zameri, ipak nije bilo sve idealno u Zvezdinoj igri. Milojević je objasnio o čemu se radi.

''Detalj koji je možda bio preloman je šansa za Vojvodinu posle greške u našoj odbrani i odbrana Borjana pri vođstvu 2:0, ali ne mogu ništa da zamerim svojim igračima. Treba lakše da rešavamo takve situacije, da ne vraćamo rivala u meč.

Ima dosta stvari da ispravimo i insistiraću na tome. Takođe, čestitam mojim i igračima Vojvodine na fer i korektnoj igri. Bilo je lepo veče za fudbal, uživali smo i želim Vojvodini od sveg srca da se vidimo u plej-ofu'', izjavio je Milojević

Govoreći o novajlijama koji su večeras dobili priliku da zvanično debituju u crveno-belom dresu (Gajić, Ivanić, Jirka, Milunović), šef struke Crvene zvezde je imao i jednu molbu za navijače, uz objašnjenje zbog čega je Gajiću poverena uloga levog beka.

''Igrao je Gajić i u Bordou često na levoj strani. On je mladi reprezentativac i budućnost Crvene zvezde, dosta smo ga pratili i njemu su potrebne utakmice. Gajić se odlično služi sa obe noge i izabrali da mu damo šansu jer Vojvodina ima brze bokove zbog Gojkova i Đuričina, pa smo se opredelili da debituje kao levi bek.

Imam strpljenja, žao mi je i što Vukanović nije zaigrao, čekamo i Vulića, oni imaju veliki potencijal, videli smo Jirku danas i molio bih samo zvezdašku javnost da posle 15-20 minuta ne donosimo sud. Treba njima malo vremena da se prilagode i ja mnogo verujem u njih'', poručio je Milojević.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 17.02.2019
16:00

Miloje je trener kakvog nismo imali jos od Miljana Miljanica koji je postavio temelje modernog srpskog fudbala.

avatar
MarkoSi
Sunday, 17.02.2019
08:39

U ovom trenutku mi centralni deo odbrane Savić-Milunović deluje kao najkritičniji deo tima. Nadam se da je samo do uigranosti.

avatar
Südkurve München
Saturday, 16.02.2019
20:37

Ma Miloje care, ti mene da stavis u napad sa dve leve noge, imas neki razlog za to

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 16.02.2019
20:45

Ако си левоног, онда можда и не би био лоше решење:-)

avatar
Südkurve München
Sunday, 17.02.2019
00:43

Da, levonog sam