Nepobedivi Radnički čeka "najteže gostovanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.04.2019.
21:38
Izvor: Sportske.net

Dvanaestu uzastopnu pobedu u Super ligi fudbaleri Radničkog tražiće na gostovanju Mačvi, a Nenad Lalatović veruje da će to biti najveći izazov za njegov tim ovog proleća.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Drugoplasirani tim domaćeg šampionata odigraće u sredu poslednju utakmicu kao gost u okviru preliminarnog dela Super lige.

Radnički će na megdan ekipi Mačve, a Nenad Lalatović tvrdi da će gostovanje u Šapcu biti najteže za njegov tim u prolećnom delu sezone.

"Posle temeljne analize koju smo uradili u pripremi ovog meča, moram da kažem da će ovo biti naše najteže gostovanje u ovoj polusezoni regularnog dela Super lige", rekao je Nenad Lalatović za klupski sajt.

Trener Radničkog pohvalio je vezni red Mačve i rekao da najveća opasnost preti od Nenada Gavrića, ali i da su Đokić i Adamović jednako ubojiti.

"To je ekipa koja kod kuće može svakog da pobedi, a to su pokazali i prošle godine kada su izbacili Crvenu zvezdu u Kupu Srbije, a koliko mogu da budu neugodni pokazali su i u subotu odličnom predstavom na Marakani protiv aktuelnog šampiona Srbije", dodao je Lalatović.

On je apostrofirao i ambijent u kojem će utakmica biti odigrana.

"U Šapcu je specifična atmosfera, nema atletske staze na stadionu, atmosfera je vrela, ali ja volim takav fudbalski  i takmičarski ambijent. Ja sam rekao mojim igračima da ne smemo ni jedan sekund da se opustimo tokom meča, jer Mačva ima kvalitet da to kazni. Moramo da uđemo u utakmicu maksimalno motivisani sa 100% svojih mogućnosti, jer samo tako možemo do nove pobede", istkao je trener Radničkog.

Lalatović je podvukao da će ekipa konačno biti kompletna jer se treninzima vratio Saša Stojanović, a suspenzije su odradili Aleksandar Todorovski i Slađan Nikodijević.

"Mi nemamo toliko dobre pojedince, koliko smo jak kolektiv. Igramo timski, borimo se jedni za druge i to za sada daje ozbiljne rezultate, a verujem da ćemo u istom stilu nastavi i u Šapcu", zaključio je Lalatović.

Utakmica 29. kola Super lige Srbije između Mačve i Radničkog igra se u sredu, 3. aprila, od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Wednesday, 03.04.2019
07:08

e nepobedivi.Pozdravlja vas uefa i pita kako ste pobedili Proleter u N sadu?