Neočekivani problemi, povređena još dvojica Partizanovih fudbalera?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.11.2019.
16:14
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Izgleda da će, za početak, trpeti reprezentacija...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije okupila se danas uoči novih kvalifikacionih mečeva za plasman na Evropsko prvenstvo.

Rivali našim ''Orlićima'' biće Estonija 15. novembra, pa Rusija četiri dana kasnije u Nišu, ali kako sada stoje stvari, selektor Ilija Stolica neće moći da računa na sve pozvane igrače.

Novonastali problem su povrede dvojice Partizanovih fudbalera, štopera Strahinje Pavlovića i krilnog veziste Filipa Stevanovića.

''Filip Stevanović i Strahinja Pavlović imaće danas kontrolni pregled, ali prema dosadašnjim pregledima, našeg i klupskog lekara, mislim da će biti teško da računamo i na jednog i na drugog za predstojeće utakmice'', istakao je Stolica, a prenosi zvanični sajt FSS.

Narednih dana biće jasnije da li ih čeka i koliko duga pauza, a ono što navijače Partizana najviše zanima je da li će biti spremni za ključni duel u Grupi L Lige Evrope protiv AZ Alkmara u Hagu krajem ovog meseca.

Podsetimo, već mesec dana je povređen i Lazar Marković, a juče se protiv Inđije povredio i defanzivni vezista Aleksandar Šćekić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Monday, 11.11.2019
22:08

Strasno gde ovo ide, pa pusti decu nek' igraju...

avatar
magister
Monday, 11.11.2019
17:26

Nadam se da fizičko stanje Pavlovića i Stevanovića nije takvo da neće igrati za reprezentaciju. Nek stisnu zube. Partizan ne sme da dozvoli drugačiji odnos prema dresu sa državnim grbom osim apsolutne posvećenosti.