Nenadić napustio Zvezdu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.07.2014.
17:28
Izvor: Sportske.net

Kragujevčanin Ljubo Nenadić i šampion Srbije rastali su se posle dve sezone tokom kojih nijedna strana nije profitirala.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dosadašnji levi bek Crvene zvezde Ljubo Nenadić dogovorio je raskid saradnje sa klubom iz Ljutice Bogdana i pristao da za "čiste papire" oprosti deo duga koji klub ima prema njemu.

Ljubo Nenadić u Zvezdu je stigao iz kragujevačkog Radničkog 2012. godine ali se u najtrofejnijem klubu u zemlji nije naigrao.

Kragujevčanin je zapravo za prvi tim debitovao tek na startu prolećnog dela sezone u minulom šampionatu i to zahvaljujući činjenici da je Nikola Mijailović odrađivao parne kartone.

Tokom boravka u klubu sa "Marakane" Nenadić je jednu polusezonu proveo na pozajmici u Novom Pazaru pa se posle njegovog odlaska iz Zvezde postavlja pitanje kome je bilo u interesu da dovede igrača na kojeg se nije računalo i koji na prste jedne ruke može da nabroji mečeve na kojima je imao prilike da igra.

Ljubo Nenadić karijeru bi mogao da nastavi u Radničkom 1923. koji će u narednoj sezoni voditi Dragoljub Bekvalac, trener koji je u prethodne dve sezone "iz blata vadio" klub iz Kragujevca i ostavljao ga u ligi.

Podsećamo da su Zvezdu u poslednja dva dana napustili još Nejc Pečnik koji je na kraju otišao kao slobodan igrač, kao i Saša Cilinšek koji nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu za crveno-bele.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke